fbpx
Connect with us

STRYKTIPSET LÖRDAG; IFK Norrköping spikas i match 13!

Publicerad

on

Då var det lördag igen, stryktips analysen är klar, kupongen är klar, systemet är klart , vi är klara för att ta hem tretton rätt i helgen. Vi spelar ett R system R 4-4-144 ( 12 rätts garanti) med matematiska inslag. Det är ett utskrivet system med garanterat 12 rätt om alla matcher går in. Då finns också möjligheten för 13 rätt.

När vi lägger ett R system så tänker vi på att alla ska ha möjligheten att lämna in systemet. När det står ett MG i kanten betyder detta att det är en extra gardering vi köper till. dessa matcher är alltid rätt i systemet.

Systemet kostar 432 kronor | Spelstopp: Lördag kl. 15.59

 

Match 1; Chelsea – Liverpool | Speltips: X2

 • Klopp har fått ihop ett ruskigt kompetent lag som har inlett säsongen i vinnande stil. Segertåget fick sig dock en törn mot just Chelsea i veckans match i Carabao Cup. Spelmässigt var de rödvita det bättre laget och med tanke på att det långt ifrån ställdes ut ordinarie elvor drar vi inga slutsatser av den fajten. Virgil Van Dijk är ett osäkert kort i Liverpool, i övrigt har Klopp sin ordinarie elva helt intakt. Maurizio Sarris Chelsea tappade poäng i den senaste ligamatchen mot West Ham. Hazard kom inte till sin rätt vilket han måste göra för att Chelseas offensiv ska fungera. Vi streckar från höger här. Liverpool har sett snudd på oslagbara ut i Premier League samtidigt som tvåan ser ut att erbjuda fint spelvärde. X2

Match 2: Arsenal – Watford | Speltips: 1X

 • Unai Emery har verkligen fått sitt lag på rätt köl. Med alla cuper inräknade har Arsenal sex raka triumfer. I Ligacupen i veckan fick The Gunners en bekväm resa mot Brentford. Matchen slutade 3-1 till Emerys manskap där spelare som bland annat Bellerín, Özil, Aubameyang och Lacazette inte fanns med i startelvan. Watford inledde säsongen i succéartad stil men nu har The Hornets tre matcher i följd utan seger. I veckans cupmatch blev det förlust efter straffar mot Tottenham. Känslan är att verkligheten har sprungit ikapp Watford så ett formstarkt Arsenal bör ha goda chanser att lösa lagets sjunde raka seger denna lördag hemma på Emirates. Spik! Vi lägger till ett kryss för spelvärde,

Match 3; Everton – Fullham  | Speltips: 1X2

 • The Toffees är inne i en riktigt tung och oroväckande period. Everton har fyra matcher i följd i Premier League utan seger, där de två senaste har slutat med förluster. Dessutom är försvarsspelarna Jagielka, Coleman och Mina fortsatt tveksamma till spel. Nu ställs Marco Silvas manskap mot Londonlaget och nykomlingen Fulham. The Cottagers är mer formstarkt samtidigt som truppen är i princip helt intakt. En spelare som Everton verkligen kommer att få se upp med är serben Mitrovic som toppar skytteligan på fem kassar tillsammans med Hazard. Everton känns som alldeles för överdrivna favoriter så vi går för skrällen här och trycker in alla tecken på Goodison Park.

Match 4: Huddersfield – Tottenham | Speltips: 2

 • Tottenham har två sköna segrar i ryggen. 2-1 vinsten på sydkusten mot Brighton i Premier League följdes upp med en ny triumf mot Watford i Carabao Cup där straffar fällde avgörandet. Huddersfield gör sitt andra år i följd i Premier League och The Terriers ser att få det tufft att hänga kvar. Hudds är segerlösa och tabelljumbo, med ynka två inspelade poäng efter sex omgångar. I fjol vann Spurs båda mötena mot Huddersfield med sammanlagt 6-0, och det känns mindre troligt att gästerna ska slarva bort några onödiga poäng på The John Smith’s Stadium under den här lördagen. Spurs spikas!

Match 5: Manchester City – Brighton | Speltips: 1

 • Manchester City gick vidare efter hemmaförlusten mot Lyon i Champions League på bästa sätt. De ljusblå vann med 5-0 borta mot Cardiff i den senaste seriematchen och i veckan blev det en stabil 3-0 seger mot Oxford i Carabao Cup. Pep Guardiola valde här att lufta truppen, 18-åringen Philip Foden gjorde ett av målen mot Oxford. Brighton får inte alls till det och The är nu segerlösa sett till de fem senaste matcherna. På bortaplan är gästerna ofta tama. Faktum är att Brighton var seriens sämsta bortalag i fjol. Miljardbygget City vinner det här tämligen enkelt. Odiskutabel etta

Match 6: Newcastle – Leicester | Speltips: 1X2

 • Newcastle har spelmässigt sett helt okej ut men Rafa Benítez har knappast haft något vidare flyt med resultaten. Senast tog dock The Magpies en stark poäng på Selhurst Park mot Crystal Palace. Nu väntar Leicester City hemma på St. James’ Park, där Newcastle generellt sett är svårbemästrade. Leicester spelade Ligacupen i veckan, till skillnad från hemmalaget, där Claude Puel valde att formera ett ganska ordinarie lag. Således är de svartvita betydligt mer utvilade här. När dessa två lag möttes i fjol slutade det med varsin trepoängare, och mycket tyder på att det här blir en jämn och oviss batalj. 
  • Alla tecken måste med 1X2!

Match 7: Wolverhampton – Southampton | Speltips: 1X

 • Nykomlingen Wolverhampton har tagit Premier League med storm. Inte så konstigt direkt med tanke på att laget är stjärnspäckat med spelare som João Moutinho, Rui Patrício och Rúben Neves. I Wolves fyra senaste ligamatcher har laget plockat åtta poäng. De två oavgjorda matcherna har varit mot Manchester-klubbarna. Southampton hade en tung fjolårssäsong och det mesta pekar på att The Saints kommer att husera i de nedre regionerna av tabellen även den här säsongen. Ett skadefritt och formstarkt Wolves fixar tre poäng hemma på Molineux Stadium mot ett färglöst Southampton. Etta! Spelvärdet ökar med ett X.

Match 8: Birmingham – Ipswich | Speltips: 1X2

 • Över till Championship och St. Andrew’s Stadium i Birmingham. Garry Monks Birmingham har haft problem med att ordna trepoängare inledningsvis men laget ser spelmässigt något bättre ut än vad tabellen visar. Efter åtta omgångar stod hemmalaget på sex kryss och två förluster, men i den nionde omgången lyckades de blåvita besegra serieledarna Leeds med 2-1 på Elland Road. Starkt! Birmingham är nu obesegrade i fem raka matcher. Nästjumbon Ipswich har stora problem med målproduktionen och det är inte mycket som tyder på att gästerna löser säsongens första seger denna lördag. 
  • Denna match varnar vi för Ipswich måste börja vinna. Ta med alla tecken 1X2

Match 9: Blackburn – Nottingham | Speltips: X2

 • Klassiska Blackburn Rovers är en frisk nykomling som stod upp bra mot Bournemouth i veckans cupmatch. Hemma på Ewood Park är Rovers väldigt svårslagna. Faktum är att Blackburn inte torskat en seriematch på hemmagräs på över ett års tid. Mot Nottingham Forest kommer dock de blåvita att få det tufft. Den anrika klubben Nottingham har gjort stora satsningar inför den här säsongen och spelarmaterialet är gediget. Forest kommer till spel med två raka ligasegrar och i veckan besegrade gästerna Stoke i Ligacupen med 3-2. Det räcker med X2, vid stora system ta med 1:an för spelvärde!

Match 10: Brentford – Reading | Speltips: 1

 • Tuff uppgift stundar för bottenlaget Reading! Brentford har ett lag för den övre halvan av tabellen och bör kunna aspirera om playoff-platserna den här säsongen. Det är framförallt hemma på Griffin Park The Bees man tar merparten av lagets trepoängare. Faktum är att Brentford inte tappat några poäng på hemmagräs den här säsongen. Reading har något stigande form men truppen ser inte vassare ut än i fjol då gästerna var nära på att trilla ur serien. Neal Maupay skjuter in segern åt Brentford och drygar ut ledningen i skytteligan. Stark etta!

Match 11: Millwall – Sheffield United | Speltips: 1X2

 • Ett lag som verkligen har gått sämre än förväntat är Millwall. The Lions har vunnit blott en av de nio inledande matcherna i ligaspelet och återfinns nu under nedflyttningsstrecket. Sett till de sex senaste seriematcherna har Millwall tagit en poäng. Uselt! Sheffield United är i helt annat slag och befinner sig också i den andra delen av tabellen. The Blades har bra form och placerar sig endast två pinnar bakom serieledarna Leeds. Här ska det streckas från höger, men med tanke på att Millwall ofta är otroligt svårslagna hemma i London väljer vi att gardera gästerna. Dessutom är känslan att The Lions har mer att ge än vad laget visat hittills. Knapp tvåa. 
  • Alla tecken måste med Millwall är oberäkneliga och livsfarliga hemma 

Match 12: Norwich – Wigan | Speltips: 1X2 / MG

 • Sista matchen i England hämtas från Carrow Road där Wigan gästar Norwich. Kanariefåglarna har ett ganska spretigt lag som besitter en hög potential. Inledningen var ganska sval men Norwich har verkligen fått ut max av sitt lag den senaste tiden. Hemmalaget har tre raka segrar och är befogade favoriter här. De gulgröna har dock en rätt tung skadelista. Gästerna är nykomlingar men Wigan är verkligen en vass sådan. The Latics återfinns på en femteplats, trots att de endast tagit poäng i en bortamatch. Will Grigg ser ut att missa matchen för bortalaget och känslan är att 1X borde räcka.
  • Vi måste även plocka med 2:an, mycket skador i hemmalaget och Wigan är inte ofarliga, vid Wigan seger åker många system.

Match 13: Sirius – IFK Norrköping | Speltips: 2

 • Guldstriden i Allsvenskan står nu mellan två lag efter Norrköpings seger mot Malmö i onsdags. Matchen slutade 3-1 till Peking efter två mål av Kalle Holmberg. Jens Gustafsson har gott om formstarka spelare och känslan är att Peking kommer att klara av Sirius av bara farten. Uppsala-laget lyckades lösa en pinne mot Örebro senast vilket var fundamentalt för bottenstriden. Formen är dock i övrigt väldigt blek då endast två poäng har spelats in sett till de sex senaste seriematcherna. Ett skadefritt, formstarkt och mer kvalitativt Norrköping tar tre poäng på Studenternas. Spik i match 13!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen