fbpx
Connect with us

Tre matcher ger fyra spel i Europa med bra odds.

Publicerad

on

Även gårdagens spel satt som de skulle, där alla tre spelen klickade in i två olika spelsätt. Efter fyra raka spel som gått in här på panelen så utmanar jag som vanligt ödet med tre matcher där jag tror på bortasegrar.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Din Zagreb – West Ham

Dinamo Zagreb kvalade till Champions League men lyckades inte ta sig hela vägen till gruppspelet. Man föll förvånade mot Sheriff Tiraspol i den fjärde kvalrundan. Nu bli det i stället Europa League-gruppspelet där man förmodligen får möte gruppens bästa lag i första omgången. Dinamo Zagreb toppar sin inhemska serie efter sju spelade omgångar, där man tagit 16 poäng och har 13-5 i målskillnad.

West Ham är obesegrade efter fyra spelade ligamatcher i PL. Det har blivit två vinster och två oavgjorda i de fyra inledande ligaomgångarna. Här har Michail Antonio visat sig vara i kanonform då han har fyra mål och tre assist på dessa matcher.

Det är givetvis klasskillnader om man ser till vilka serier dessa två lag spelar i. West Ham imponerar när man slår Leicester med 4-1 på hemmaplan. Men kanske inte lika imponerande att spela 0-0 mot Southampton i helgen, men man spelar som sagt i en klart bättre liga. Kan man få till sin offensiv som har gett dem 10 mål på fyra spelade matcher i PL, så ska man vinna denna match trots bortaplan.

West Ham är faktiskt obesegrade i 14 raka matcher och måste här ses med riktigt stora chanser att ta med sig tre poäng hem till den ”lilla” ön i denna match. Spelvärde lite lägre men dubbla pengarna är absolut taget.

 • Spel: West Ham seger
 • Odds 2.00
 • Spelvärde 3/5
 • Avspark 18.45
 • Spelbolag William Hill

Match: Anorthosis – Partizan

Här är hemmalaget från den cypriotiska ligan där man precis börjat säsongen. Nu började Anorthosis med en förlust mot Doxa 2-0 på bortaplan i första omgången. Men om man tittar på vilka man mött i kvalet till att hamna i Europa Conference League så är det onekligen ett bra lag på hemmaplan. Mot H Beer Sheva vann man med 3-1 hemma efter att spelat 0-0 borta. Innan dess så förlorade man i Europa League kvalet mot Rapid Vienna genom att förlora borta med 3-0 för att sen vinna hemma med 2-1. Med andra ord så är hemmaplan deras starka sida om man tittar på dessa matcher. Förra året kom man fyra i mästerskapsslutspelet och fyra i den inhemska serien.

Partizan som är hemmahörande i Serbien har spelat sju omgångar i den inhemska ligan. Laget leder serien med 21 poäng och fina 25-2 i målskillnad. Förra året kom man två efter storlaget Crvena Zvezda som vi ofta ser ute i Europaspelet. Här var man faktiskt hela 13 poäng efter, men med fina 95-20 i målskillnad på 38 spelade matcher så visade man redan förra året att man har en bra defensiv. I kvalet till Europa Conference League har man gått vidare genom att vinna mot Dun. Streda (Slovakien) hemma med 1-0 och borta med 0-2, efter detta slog man ut Sochi (Ryssland) 1-1 borta och vinst hemma efter straffar. Man avslutade kvalet med att möta Santa Clara (Portugal) och där man förlorade borta med 2-1 för att sen vända hemma och vinna med 2-0.

Givetvis stor fördel för hemmaplan i denna match. Cyprioterna ser ut att ha fördel av deras hemmaborg om man ser till de matcher de spelat i kvalet. Men dagens bortalag verkar onekligen i riktigt fin form där man i de två senaste seriematcherna fullständigt pulveriserat sitt motstånd med 7-1 i målskillnad.
Här anser jag att Partizan spelar i en bättre liga, där man är man med i toppen och utmanar Crvena Zvezda. Detta gör att man är ett bra lag som ska kunna stå emot även ett bra hemmalag ute i Europaspelet. Jag trycker i med ett spel på en bortaseger enbart för denna anledning.

Kan vara en tuff bortamatch, men denna bör man vinna om man håller den klass som jag anser att man gör med de siffror man presterat i ligan förra året och i början av detta år! Oddset är verkligen bra då vi får över två gånger pengarna i matchen. Spelvärde håller jag nere då det är en svår bortamatch

 • Spel 1: Partizan seger
 • Odds 2.10
 • Spelvärde 2/5
 • Avspark 21.00
 • Spelbolag William Hill

Match: Randers – AZ Alkmaar

Kan inte låta bli att spela en slant på denna match då AZ får favoritskapet med ett odds som ligger och dallrar runt dubbla pengarna. Jag har svårt att förstå att det ska vara så högt då det är så stor skillnad mellan ett lag från danska ligan som kom sexa i mästerskapsslutspelet förra året och ett lag från Nederländerna som kom trea i sin serie förra säsongen. Nu har AZ börjat katastrof i serien där man bara tagit 3 poäng på fyra spelade matcher och åkt ut mot Celtic i Europa League kvalet. Men om man bara kommer upp i en normal standard så kommer man skicka upp Randers spelarna på läktaren för att käka pölse. Här ska det inte vara något snack om saken även om Randers nu ligger på en fjärde plats i danska ligan efter åtta omgångar. Laget har där tagit 14 poäng och har 10–8 i målskillnad.

Hemmaplan i all ära, här blir det åka av och jag vill påstå att det ska vara lika stor klasskillnad som när Malmö möter Juventus eller Barcelona blir förnedrade av Bayern München. En fin tvåa klickas i och vi kör dagens Maxbet i denna match. Här lägger jag också till ett Asien spel då jag anser att AZ bara ska vinna matchen. Pengarna tillbaka på Asien om det ”bara” blir en målsseger för AZ.

 • Spel 1: AZ Alkmaar seger
 • Odds 1.92
 • Spel 2: AZ Alkmaar seger Asien -1 mål
 • Odds 2.55
 • Spelvärde 5/5
 • Avspark 21.00
 • Spelbolag William Hill

Sammanfattning:

Dagens bästa spel vill jag onekligen lägga på AZ seger. Här ska man, om man kommer upp i rätt nivå verkligen låta Randers vara koner. Det är dock tre bortamatcher i mina spel denna kväll vilket vi vet kan vara vanskligt då man fortfarande spelar annorlunda än man gör hemma.

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen