fbpx
Connect with us

Skytteligan i Premier League – odds 2020

Publicerad

on

vardy salah aubameyang skytteliga

Det börjar dra ihop sig och det är få omgångar kvar av världens största fotbollsliga, Premier League. Kampen om ligatiteln är över, men samtidigt finns det fler strider att uppmärksamma, bland annat den om Champions League-platserna men även matchen om skytteligatiteln.

Premier League skytteliga 2019

Ifjol var det tajt i skytteligan. Ett flertal spelare briljerade och vid summeringen av säsongen stod hela tre spelare på 22 gjorda mål, vilket var högst i hela ligan. Dessa var inga mindre än Liverpools två offensiva pjäser Sadio Mané och Mohamed Salah samt Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang.

skytteligan premier league tabell 2019

Längre ner i skytteligatabellen kunde vi även hitta Sergio Agúero (18) och Harry Kane (17). Dessa tenderar att befinna sig högt upp när det vankas mål.

Vem vinner skytteligan i Premier League 2020?

Den sylvasse målskytten Pierre-Emerick Aubameyang fortsätter att spotta in mål i Premier League. I årets upplaga har han hittills noterats för 17 mål och därmed kan han med stor sannolikhet slå fjolårets siffror. Strax därunder hittar vi Sergio Agüero och Mohamed Salah på 16 kassar.

tabell skytteliga premier league 2019

Förstaplatsen intas av ingen mindre än Leicester Citys pålitliga anfallare Jamie Vardy på 19 mål.

Det är tajt i år och en hel del spelare har chans att knipa skytteligavinsten!

Vinnarodds Unibet

SPELA PÅ DIN FAVORIT

skytteligavinnare odds fran unibet premier league

SPELA PÅ DIN FAVORIT

Favoriten att kamma hem skytteligavinsten är självfallet den nuvarande ledaren Jamie Vardy. Däremot finner vi stort spelvärde hos Mohamed Salah, Pierre-Emerick-Aubameyang och Sergio Aüero som alla tre representerar bättre lag med större förutsättningar.

Vem är din vinnare av Premier Leagues skytteliga 2020?

TILL UNIBET

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen