fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelenFotboll

SPELTIPS 8/9: TVÅ SPEL I SVERIGE – PORTUGAL MATCHEN.

Portugal utan Ronaldo ska väl gynna Sverige!

Det är inget ungt lag och det är inga världsstjärnor som vi har i vårt landslag. Att drömma om nya segrar som innebär medaljer som 1994 det kan vi nog se oss om efter lika mycket som att det ska komma fram en ny Zlatan! Kan Sveriges med sega gamla spelare som i många fall inte platsar i sina egna lag ute i världen kunna stå upp mot Portugal i tisdagens match som förmodligen saknar Cristiano Ronaldo! 

RYGGA MIG OCH FÅ 100 KR EXTRA PÅ 888 SPORT ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN  

HÄMTA DIN BONUS HÄR

SPEL 1

MATCH: SVERIGE – PORTUGAL / TURNERING: UEFA NATIONS LEAGUE GRUPP A / SPEL: PORTUGAL -1 ASIEN HANDIKAPP 2:A / SINGEL ODDS: 2.42 / INSATS: 500 KR. 

SPEL 2

MATCH: SVERIGE – PORTUGAL / TURNERING: UEFA NATIONS LEAGUE GRUPP A / SPEL: PORTUGAL / SINGEL ODDS: 1.89 / INSATS: 750 KR.

KAPTEN SJÖLANDS SJU HETA ORSAKER TILL ETT BRA SPEL:

❌ Sverige håller en medioker klass med spelare som i många fall inte platsar i sina egna klubblag eller inte har spelat många minuter det senaste året.
❌ Sverige försökte spela ett högt press spel mot Frankrike som gick på max 70% av sin kapacitet. När man väl vann bollen hade man ingen aning om vad man skulle göra då Berg alltid är felvänd, Forsberg alltid dribblar i fel läge och Albin inte verkade vara med på planen när han fick boll.
❌ Ett stort svaghetstecken är när Lustig som spelat i 28 minuter ( med AIK ) sen i februari får starta och att Sebastian Larsson som inte håller längre än i ett bottenlag i allsvenska är lagkapten. Detta visar att det inte går att mäta sig med de stora nationerna längre. Ribban för svensk fotboll är just nu på botten.
✅ Portugal kommer förmodligen med spel utan sin fixstjärna vilket man också gjorde i segern (4-1) mot starka Kroatien, detta blev inte bara bra, utan utmärkt när andra får kliva fram, det blev en riktigt stor urladdning.
✅ Portugal gick för fullt i sin match mot Kroatien vilket inte Frankrike gjorde mot Sverige, detta bådar för att Sverige kommer att gå bort sig rejält när de väl bestämmer sig för att pressa högt och släppa tänket på att en poäng är alltid en poäng.
✅ Portugal har spelare som spelar i Man C, Man U, Lyon, Porto, Benfica, Dortmund, Athletico Madrid, Wolverhampton osv. De är startspelare, att jämföra med Sveriges lag som inte är i närheten av denna kaliber.  
✅ Portugal är Europa mästare och har laddat för nya titlar, alla matcher med landslaget är viktiga.

“När vi kör, så kör vi.”

Relaterade artiklar