fbpx
Connect with us

Speltips 21/1 inför Eibar – Atl. Madrid: Tuff bortamatch!

Publicerad

on

Torsdagens kvällsmatch tar jag från Spanska La liga, där serieledarna ska försöka sig på en ny seger mot ett hårt jobbande Eibar på hemmaborgen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ EIBAR – ATL. MADRID / AVSPARK 21.30
Eibar får besök av Atletico Madrid under torsdagen. Eibar placerar sig på en sextonde plats (19 poäng och 15-18 i mål). Att man kommer få kämpa för att stanna kvar finns det inget annat som tyder på just nu. Formen är urusel där man bara tagit fyra poäng på de fem senaste. Dock med ett kryss borta mot Barcelona som sticker ut (1-1). Hemma är man näst sämst i hela ligan med enbart 7 poäng på nio hemmamatcher. Det som man ska ha i tanken är att man bara har 4-8 i mål så målsnålt överlag.

Atletico Madrid har övertygat enligt mig, även om andra inte anser det (41 poäng 31-6 i mål). Serieledning kan ikväll drygas ut ytterligare då man har två hängmatcher jämfört med jagande Real Madrid (37 poäng) och för dagen tråkigt spelande Barcelona (34 poäng). Det som har imponerat som vanligt är den defensiva biten där man bara släppt in sex bollar på sexton matcher. Formen är god – eller grym, fem raka segrar och 15 poäng på de fem senaste med fina 10-2 i mål. Det kommer bli en kamp mot Real Madrid vilka som ska vinna serien och Atletico Madrid har inte har råd att tappa poäng mot lag som Eibar.

Det här är en match där jag väljer att spika Atletico Madrid som vinnare. Laget vinner inte med många mål, men de är galet starka bakåt och framåt finns galningen som kan avgöra matcher själv. Jag lägger detta som torsdagens Maxbet och tror hårt på segern tas hem av Madrid laget.

✅ SPELEN:
👉 Atl. Madrid seger 2:a / Odds 1.78 / Spelvärde 5 av 5
”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen