fbpx
Connect with us

Speltips19/1: Spel från Englands sämre liga denna tisdag.

Publicerad

on

Gårdagens bank var grymt bra när dubbeln och de andra spelen satt. Ett klart sämre utbud idag, men det finns fina matcher på agendan, som exp. Leicester – Chelsea och West Ham – West Bromwich i Premier League samt Alavés – Sevilla i La liga med flera. Jag hoppar dock de stora ligorna denna kväll då jag tycker de känns för ovissa, men där Sevilla absolut skulle kunna vara värd en slant om oddset går upp över två gånger pengarna i livespelet. Jag fokuserar istället kvällen på de mindre lagen, där jag har två spel som tas från samma match. Här är det också ett Maxbet i League One som tas som grunden till pengarna denna kväll. Asien spelet är en chansning, men ska kunna fungera om hemmalaget har full focus från start.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ PORTSMOUTH – AFC WIMBLEDON / AVSPARK 20.00
Inget snack om att jag avskyr laget Wimbledon som harvar i League One. Med dålig ekonomi och en skral spelartrupp spelar man fotboll som på ett tidigt 90-tal. Med att tjonga, sparka och springa planlöst försöker man få till sina poäng, med andra ord man gör allt för att föröka hålla sig kvar i serie tre i England och detta med ett riktigt gnetspel. Trots ett mediokert lag med en medioker tränare så har man gjort det bra fram till omgång femton. Efter det har man kommit ner där man ska vara, ett bottengäng som börjar falla som en sten i vattnet (25-36 och 21 poäng). Efter omgång femton har man sex förluster och ett kryss i serien. Man ligger sist i formtabbelen på de fem senaste med 1 poäng och 3-10 i mål.
Portsmouth placerar sig på en tredje plats (33-15 och 38 poäng). Laget jagar en direktplats till Championship och har stora möjligheter att blanda sig i denna toppstrid hela vägen in i vår. Laget har en enormt bra form, just nu är man näst bäst i hela serien de fem senaste, bara Oxford är bättre på målskillnad. Med tretton poäng på de fem senaste matcherna och fina 7-0 i mål är man verkligen favoriter att vinna denna match och det ska man också vara.
Jag tycker vi får ett riktigt bra odds och spelar en säker Portsmouth seger som ett Maxbet och klipper också till med ett litet Asien spel där oddset är absolut spelvärt. Lägre värde på Asien spelet då det är svårt att göra flera mål mot ett lag som parkerar alla fötter inom sitt eget målområde, dessutom svårt om Wimbledon skulle råka få in en snedspark och få ett mål. Men oddset över tre gånger pengarnas måste givetvis testas även ikväll.

✅ SPELEN:

👉 Portsmouth – AFC Wimbledon: 1:a / Odds 1.55 / ( Maxbet)
👉 Portsmouth seger Asien -1.75 / odds 3.15 / Spelvärde 3 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen