fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Skytteligan Allsvenskan – odds 2020

Published

on

tre bilder goitom tankovic kacaniklic

Allsvenskan är snart tillbaka och inför den här säsongen har många lag stärkt sina trupper rejält. I år får vi se en hel del vassa målskyttar härja på gräsmattorna inne på fotbollsarenorna i Sverige. Vet du vem som vinner skytteligan i Allsvenskan 2020? Här är oddsen!

Skytteligan Allsvenskan 2019

I fjol var det en viss Mohamed Buya Turay i det guldvinnande laget från Kaknäs som bärgade den tunga skytteligatiteln 2019. Den gode anfallaren från Sierra Leone finns dock inte med i Djurgårdens trupp den här säsongen och istället är det andra som gör upp om den åtråvärda pallplatsen.

Skytteligan 2019

skytteligan i allsvenskan 2019

Vem vinner Allsvenskans skytteliga 2020?

Det är definitivt inte få som gör upp om att bli Allsvenskans bästa målskytt 2020. Malmö FF har bland annat förstärkt truppen med två tunga anfallare i form av Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen. Den senare blev klar i dagarna och kommer sannolikt att bli en betydelsefull pjäs för skåningarna i kampen om guldet.

Utöver dessa har vi namn som Alexander Kacaniklic (Hammarby IF), Robin Söder (IFK Göteborg) och den rutinerade herren Henok Goitom (AIK).

Bästa målgörare Allsvenskan 2020 – Unibet

SPELA PÅ DIN FAVORIT

allsvenskan skytteligan odds 2020

SPELA PÅ DIN FAVORIT

Oddsen inför årets Allsvenskan är ruskigt fina. Det är en hel del spelare som kan göra jobbet. Vissa har bättre medspelare runtomkring sig, vilket kan komma att bli avgörande i den här striden. Favoriter att vinna är Kacaniklic och Emir Kujovic. Båda ger 8.00 gånger pengarna. Uppe i topp hittar vi även en annan Hammarby-spelare i Paulinho, men där befinner sig också de tunga nyförvärven i Malmö FF.

Kanske kan en outsider som Giorgi Kharaishvilli (51.00 i odds) knipa titeln. Eller varför inte Kalmar FF:s imponerande yngling Nils Fröling (41.00 i odds)?

Vem är din vinnare av Allsvenskans skytteliga 2020?

TILL UNIBET

Managed By Sportpanelen