fbpx
Alla SpeltipsAllsvenkan

Allsvenskan 2020 – här är vinnaroddsen

Äntligen är Allsvenskan tillbaka! Årets upplaga av den svenska högstaserien kan komma att bli den mest skrällartade någonsin. Och hettan stiger redan från första omgången, som spelas den 14 juni. Vi ger er vinnaroddsen!

Det har varit lite ovisst kring Allsvenskan och en eventuell start under en tid. Nyligen gick dock Sef – efter grönt ljus från Folkhälsomyndigheten – ut med klara direktiv och ett startdatum. I skrivande stund är den 14 juni premiärdatumet för Allsvenskan och Superettan.

Fyra lag i en tydlig topp

I fjol fick vi sannerligen uppleva en tajt toppstrid i Allsvenskan. Årets säsong kommer med stor sannolikhet att bli minst lika spännande. På förhand förutspås fyra lag vara med och tampas om det åtråvärda SM-guldet. Självklart handlar det om jättarna från fjolårssäsongen, Malmö FF, Hammarby IF, Djurgårdens IF och AIK.

Vinnaroddsen Allsvenskan 2020 – Unibet

SPELA PÅ DIN FAVORIT

allsvenskan vinnarodds unibet

SPELA PÅ DIN FAVORIT

Här noterar vi att Järnkaminerna inte hålls som favoriter, trots att man kammade hem guldet förra året. På fjärdeplats hittar vi AIK, som mer eller mindre tilldelats rimliga odds.

“Vi ses på plan”

Zlatan Ibrahimovics Hammarby finner vi på andraplats på ett ruskigt lockande 4.50 gånger pengarna. Lägg dock på minnet att oddset mycket väl kan komma att ändras om Ibracadabra beslutar sig för att dra på sig Bajen-tröjan. Han har hintat om det ett flertal gånger och för några dagar sedan publicerade han följande inlägg på Twitter:

Malmö FF, skåningarna som numera ses som direkta rivaler till Zlatan snarare än något annat, är klara favoriter på 2.25 i odds. Helt rimligt, med tanke på erfarenheten och kvalitén i truppen.

Fem byten

COVID-19 har haft stor inverkan på befolkningens hälsa. Och där inkluderas självklart fotbollsspelarna. Därför kommer man att tillåta fem byten istället för tre i Allsvenskan den här säsongen. Bytena får dock endast genomföras vid tre tillfällen.

Vem är din vinnare av Allsvenskan 2020?

TILL UNIBET

 

Relaterade artiklar