fbpx
Connect with us

SPELTIPS 1/12: INFÖR ATLETICO MADRID – BAYERN MÜNCHEN, HÄR VÄLJER JAG ODDS FÖRE FAVORIT.

Publicerad

on

Allt som allt en bra sista novemberdag. Almerias seger borta mot Ovieda gav utdelning både på vinst 3.45 i odds och Asien – 0.75 som blev 4.10 i odds, men också pengarna tillbaka på Asien -1. Nu är det dags för att börja producera i december och jag börjar med att spela på ett riktigt bra spel i CL matchen i Madrid.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ INFÖR ATLETICO MADRID – BAYERN MÜNCHEN / AVSPARK 21.00.
Atletico Madrid missade att ta alla tre poäng på hemmaplan mot L Moskva i senaste omgången (0-0). Detta var en match som man ägde fullständigt och borde vunnit. Nu har det istället blivit lite spännande i gruppen trots att dagens hemmalag borde vara klara för nästa omgång precis som Bayern München är. Simeone fortsätter snål spela och det blir sällan några stora vinster. Trots detta går man galet bra just nu, senaste förlusten kom mot just dagens motstånd och då fick man verkligen tugga på gräsmattan i BM:s hemmaborg (4-0). Efter det har laget sex segrar och två kryss. Nu möter man utan tvekan världens bästa klubblag och då har man blivit stora favoriter då BM har minst elva spelare kvar i Tyskland – ja kanske ännu fler.
Det är ett försvagat tyskt mästarlag som kommer till Madrid!! Bayern tvingas lämna tiotalet spelare hemma. Bland annat saknas världens bästa klubbmålvakt Neuer, men också Goretzka, Lewandowski, Kimmich och Davies med flera. Dock har man en fantastik reservmålvakt i Alexander Nubel och att det skulle fattas bra spelare som vill spela matchen kan vi bara glömma. Bayern München fortsätter imponera med sin fantastiska fotboll, man har hela tretton matcher i rad utan förlust, här är det tolv segrar och ett kryss. Att laget är favoriter att vinna hela turneringen även denna säsong är det väl få som kan säga emot! Man är redan klar för nästa omgång och då kan man tänka sig att man ställer ut skorna och låter matchen rinna iväg, men det är Bayern München vi pratar om och att vinna matcher ligger i hela klubbens gener oavsett vem som spelar. Att tro att man inte går för vinst i de omgångar som är kvar är ju löjligt även om vi inte får se den där så vackra offensiven som de alltid visar upp.

✅ SPELET:
Inte bara Bayern har problem med spelare, även Atlético Madrid har liknande problem. Dock inte lika stora men viktiga spelare saknas, bland annat Suarez och Torreira kan vara borta och sedan tidigare är Costa skadad. Nu möter man ett Bayern med en tunn trupp så man har blivit riktigt stora favoriter i denna match. Att man dessutom behöver ta tre poäng betyder att man kommer kliva fram i planen för att göra första målet. BM är klara så de kan gå på halvfart, men det är inte BM. Jag anser att även om man ställer upp med ett lag som inte är en startelva i vanliga fall så har man tillräckligt med bra spelare för att kunna ge AM en match. Här underskattar spelbolagen och spelarna BM:s trupp som ligger bakom bästa elvan. Därför ser jag stor möjlighet till att Bayern kan ta minst en poäng med sig hem till Tyskland trots ett lag som de flesta tycker ska förlora kvällens match.

👉 Jag lirar ett spel till dubbla pengarna när jag klickar i X2 / Odds 2.00

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen