fbpx
Connect with us

Speltips 30/11: INFÖR REAL OVIEDA – ALMERIA / AVSPARK 21.00.

Publicerad

on

Jag lovar er en oddsrysare när Novembermånads sista spel läggs. Real Ovieda tar emot Almeria på hemmaplan. Det är två lag med riktigt bra form där Real Ovieda blivit favoriter.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ INFÖR REAL OVIEDA – ALMERIA / AVSPARK 21.00.
Real Ovieda har fem raka utan förlust, tre vinster och två kryss, alltså 11 poäng och 9-3 i mål. Hemma har man på de fem senaste, två vinster, två kryss, en förlust. Laget ligger på en fjortondeplats med 15-13 och 18 poäng. Almeria har en femteplats med 17-9 och 26 poäng. Formen för bortalaget är bättre. På de fem senaste har man också 9-3 i mål men full pott alltså 15 poäng. Hemma har Ovieda sparkat ihop 9 poäng på sju matcher och Almeria har spelat ihop 15 poäng borta på sju matcher. Almeria är ett lag som ska vara topp fyra i år och de ska absolut slåss om direktplatserna tillsammans med Mallorca, Espanyol, Leganes och Sporting Gijon. Med en trea ikväll går man upp på en tredjeplats. Hemmalaget kommer röra sig på övre halvan, men att man ska räcka till kval är jag mycket tveksam till. Nu har Ovieda blivit favoriter, vilket de kan få vara. Hemmaplan och bra form ska ju vara en fördel! Jag lirar dock emot favoriten och sätter mitt spel på Almeria seger då man förra året var på väg upp och man har verkligen startat säsongen med att visa att man är att räkna med – Svår bortamatch där hemmalaget klättrar vid seger, men Almeria har inte förlorat borta på de fyra senaste, man har dessutom åtta raka utan förlust (sju vinster, ett kryss).

👉 Oddset är galna 3.45 på Almeria seger och den klipper jag rakt av.
👉 Jag kan inte heller låta bli att spela Almeria Asien -0.75 till 4.10.
👉 Jag går också för Almeria Asien -1 till oddset 6.20 med pengarna tillbaka vid bara ett måls seger för Almeria i detta spel.

PANG, SMACK, BOM.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen