fbpx
Connect with us

SPELTIPS 29/11: INFÖR SÖDERJYSKE – FC KÖPENHAMN SER JAG POTENTIALEN I ODDSET.

Publicerad

on

Medan Eindhoven – De Graafschap har avspark sitter jag och tittar på spel i danska superligan. Köpenhamn är helt under isen och ni som följer mina spel vet att jag förlorade pengar senast Köpenhamn spelade. Nu spelar man på bortaplan mot ett riktigt formstarkt lag och då väljer jag något annorlunda i mitt speltänk

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN: SÖDERJYSKE – FC KÖPENHAMN / AVSPARK 16.00
När Söderjyske tar emot Köpenhamn så gör man det som ett topplag med ett enormt självförtroende. Laget placerar sig på en andra plats med 18 poäng och 17-10 i mål. Formen är dessutom bäst i ligan, på de fem senaste har man 11 poäng och hör och häpna 9-3 i målskillnad. Förra året fick man spela nerflyttningsserien då man placerade sig på en elfte plats i serien med 27 poäng. Vad är det som händer i denna galna upp och nervända sportvärld! För det är absolut tvärtom med det gamla storlaget och den rikaste klubben i Danmark. Köpenhamn går in i sin tionde match för säsongen och gör det med minusmål 15-19 och med endast 10 poäng, dessutom utslagna i EL slutspelet innan ens gruppspelet, ordet katastrof är inte tillräckligt starkt för denna storklubb. Formen är urusel, 6 poäng på fem senaste seriematcherna och 7-10 säger allt. Dessutom två förnedrade förluster i rad där man senast förlorade mot Randers hemma (1-2). Jämför detta med förra året när man kom tvåa i superligan och två i mästerskapsserien, i år fallerar man fullständigt.

✅ SPELET:
I alla sunda själar och i spelvärldens unika värld så spelar man antingen en fin etta till 2.80 när Köpenhamn har blivit favoriter eller spelar inte alls denna match kan man tycka. Allting lutar åt hemmaseger om man tittar på form och tabell. Att Köpenhamn blivit favoriter på bortaplan grundar sig bara i att man var bättre förra året och att alla tycker man är bättre än vad tabellen säger. Jag älskar att se potentialen i spel och odds, och här anser jag att köpenhamnarna måste börja producera nu, man har absolut inte råd med fler förluster. Den placering som Söderjyske har ska inte spegla spelartruppen man befogar över och trots att FC Köpenhamn har skador och inte får till det så kommer man förr eller senare vända denna trend. Jag tycker oddset på Köpenhamn seger är lockande och har svårt att hålla mig borta från att se en vändning redan i eftermiddag. Om någon sagt Köpenhamn 2:a till 2.50 på denna match innan serien började hade jag gått All In. Men jag väljer att spela Över 2.5 mål till 2 gånger pengarna som är ett riktigt bra odds i denna match.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen