fbpx
Connect with us

Speltips 31/1: Fotboll på agendan i dagens spel.

Publicerad

on

Oj så bra rekar jag la in igår! Sju av sju spel satt klockrent och fyra av dem var Maxbet där bästa oddset var över fyra gånger pengarna. Jag hoppas ni hängde med på något av spelen!

I januarimånads sista dag, går vi in med stora förhoppningar om ännu en skräll i Handbolls VM när Sverige ska stå emot Danmark som blivit stora favoriter. Jag hoppas vi alla tillsamans jobbar in denna match och sliter både bakåt och framåt som vi gjorde mot Frankrike. Oddset på Sverige seger är hela 3.80 på William Hill några timmar innan Avkast.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ CHEVIO – PESCARA / AVSPARK 15.00
Chevio är topplaget som jagar Empoli som leder Serie B med 41 poäng tätt följt av Monza och Salernitana på 34 poäng. Chevio har 32 poäng och 25-16 i målskillnad. Vinst ikväll är otroligt viktigt för att hänga med topplagen där Empoli verkar vara det starkaste laget. Elva poäng och 7-3 på de fem senaste är helt ok, dock sprudlar man inte i offensiven överlag men har släppt in näst minst mål av alla lagen i serien. Nu tar man emot seriens sämsta lag i Pescara. Laget ligger sista med 16 poäng och15-32 i målskillnad. Formen är fyra poäng och 1-7 på de fem senaste. Här kommer då söndagens första Maxbet, det ska råda stor skillnad mellan lagen just nu. Spelet läggs på tabell och form, samt att Chevio vill ge sig in i striden om direktplatserna och inte kvala ett år till. Pescara måste snäppa upp om de inte ska ramla ur, de kommer bara jaga en poäng på bortaplan. Mål i första eller tidigt i andra för hemmalaget så kan det rinna iväg, därför också ett Asien spel.

👉 Chevio seger / Odds 1.70 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Chevio seger Asien -1 / Odds 2.06 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet).

⚽ CADIZ – ATL MDRID / AVSPARK 16.15
Nykomlingen Cadiz gör det fantastiskt bra i La Liga, men nu böjar man sakta falla tillbaka. Senast förlust borta mot Sevilla (3-0). Nu möter man ett minst lika bra lag om inte bättre och trots hemmaplan ska man inte ha en chans när serieledande Atl. Madrid kommer på besök. Cadiz har på de fem senaste i serien 6-7 i mål och sex poäng och laget ligger på en tolfte plats totalt. Madrid laget leder serien med 47 poäng och har de fem senaste tagit femton av femton poäng med fina10-3 i mål. Denna är ju stensäker enligt mig och även om oddset inte är äckligt bra så är det tillräckligt bra för att bara plocka hem pengarna, kan man dessutom vinna med mer än en boll så sitter även Asien spelet. Maxbet så klart

👉 Atl. Madrid seger / Odds 1.55 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Atl. Madrid seger Asien -1 / Odds 1.95 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)

⚽ DAGENS DUBBEL:
Ja den hämtas givetvis från de två matcher ovan där jag anser att bägge lagen ska vinna och jag går även här in i dubbeln med ett Maxbet. Spelar också en dubbel på Asien spelet, men här krävs det att lagen då vinner med två bollar i bägge matcherna. Pengarna tillbaka om det blir vinst med bara en boll i Asien dubbeln.

👉 Chevio seger & Atl Madrid seger/ Odds 2.63 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Chevio seger Asien -1 & Atl Madrid seger Asien -1 / Odds 4.00 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet).

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen