fbpx
Connect with us

Speltips 1/2: Inför dagens fotboll spikas en högoddsare!

Publicerad

on

Det blev ett fantastiskt avslut på januari månad. Tretton raka rekar på på Bettingpanelens sociala media och här på Sportpanelen satt i ett vimmel av fotbollsmatcher med riktigt bra odds från William Hill. Flera Maxbet med över fyra gånger pengarna var guldkant i denna avslutning. ROI slutade i januari på fina 161,14 % och vinstmarginalen blev 67.71 % på de 97 matcher som lagts in på Sportpanelen och på Bettingpanelens Facebook grupp.

För att inte missa några spel eller nyheter i sportens värld så finns nu Sportpanelen på Google News. Så alla ni som har Google News lägg till denna sida så ni aldrig missar ett spel eller en nyhet som skrivs på denna eminenta sida.

Januari har också visat sig vara en riktigt bra månad för Bettingpanelen där flera mycket intressanta spel har lagts in från andra än undertecknad och vi hoppas på många fler sådana spel. Glöm inte att dela inlägg på sociala media så vi kan visa att vi är bäst med våra spel och med bra inlägg. Desto fler vi blir, ju bättra blir vi.

Nu kör vi en ny månad och börjar om igen så häng med från start.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR</a

⚽ WATFORD – QPR / AVSPARK 20.45
Varje gång jag rekommenderar ett spel på Watford så kryssar de. Nu möter man QPR på hemmaplan och jag anser att Watford är flera klasser bättre än QPR. Jag har sedan tidigare skrivit att Watford förmodligen har seriens starkaste trupp tillsamans med Norwich, skillnaden är att Norwich är mindre ojämna än vad dagens hemmalag är. Watford ligger på en fjärde plats inför kvällen, man har 30-18 i mål och 47 poäng. Vid vinst så hänger man på toppen där Norwich leder 54 poäng, tätt följd av Swansea 50 poäng och Brentford 47 poäng. Alla har spelat 26 matcher förutom Brentford som har 25 spelade, så otroligt viktigt att man tar en trea ikväll. Ska läggas till att Watford bara har orkat med 10 poäng och 6-3 på de fem senaste matcherna. QPR – Ja man är ett mediokert gäng egentligen, men som gör några bra matcher emellan åt. Nu har man 27 poäng och 23-32 i målskillnad, formen är 7 poäng och 4-4 på de fem senaste. Laget är lite på gång, vilket man behöver när man placerar sig på en nittonde plats. Här måste det tillägas att Watford på hemmaplan är bäst i hela serien. På sina tretton spelade hemmamatcher har man 23-9 i mål och man har tagit hela 32 poäng av sina 47 på hemmaborgen. Vinst för Watford klickas i ännu en gång och här avgör hemmaplan samt med en mycket bättre trupp än QPR. Det ska bli en stabil trea trots lite sämre form för tillfälligt. Även Asien -1 liras till ett bra odds där vi får pengarna tillbaka om man vinner med bara ett mål.

👉 Watford vinst / Odds 1.80 / Spelvärde 4 av 5.
👉 Watford vinst Asien -1 / Odds 2.40 / Spelvärde 4 av 5.

⚽ REGGINA – SALERNITANA / AVSPARK 21.00
Nykomlingen Reggina har blivit favoriter i denna match och oddset på Salernitana måste verkligen testas då jag tycker det är helt fel. Reggina ligger på en sextonde plats vilket är en kvalplats. Laget har 17-26 i mål på nitton spelade matcher, med andra ord det är ett är absolut ett snål spelat lag. Man har bättre form än dagens motståndare då man har 4-4 i mål och 7 poäng på de fem senaste. Varför har Salernitana som ligger på en sjätte plats med 24-23 i mål och 34 poäng över tre gånger pengarna i denna match? Största orsaken är givetvis formen, på de fem senaste har man bara tagit 6 poäng och har mediokra 4-11 i målskillnad. Men nu kommer kråksången som gör att jag tycker det är värt att lägga en liten slant på bortalaget. Salernitana har i sina fem senaste matcher förlorat tre, men det är inte mot skitlagen. Man förlorade mot seriens bästa lag Empoli borta (5-0) Pordenone som ligger på en åttonde plats hemma (0-2) där man fick två man utvisad och så Monza som är tvåa i serien borta (3-0). Alltså tre lag som är klart bättre än dagens motstånd. Nu slog man senast mot Pescara hemma (2-0) ett lag som bara är två poäng sämre än dagens hemmalag. Nu anser jag att detta spel kanske inte är ett spel med en stor insats, men till fina 3.55 så är det absolut värt en krona eller två. Ska också påpekas att oddset påverkas av att Salernitana är riktigt dåliga borta med endast 11 poäng på nio spelade matcher. Trots detta anser jag att man verkligen ska ha en bra chans att vinna denna match.

👉 Salernitana vinst / Odds 3.55 / Spelvärde 3 av 5.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen