fbpx
Connect with us

Speltips 2/2: Inför Millwall – Norwich! Bra Spelvärde!

Publicerad

on

Fina matcher i England att fokusera på. Här kommer några bra tankar på spel som inte är gjutna som Maxbet men som absolut har ett bra spelvärde.

När vi kör, så kör vi!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

⚽ MILLWALL – NORWICH / AVSPARK 19.00
Tidig avspark i England och en enormt svår match för serieledande Norwich som bara kryssade senast mot Middlesbrough (0-0). Pukki har varit skadad men spelade senast, hans måltorka är något laget absolut inte har råd med. Pukki har inte gjort mål på de tre senaste matcherna han spelat. Snart måste det vara dags för ett eller flera mål i en match och kanske kommer det ikväll om han startar! Norwich är för övrigt serieledare med 54 poäng och 35-21 i mål, laget släpper in för mycket mål vilket är ett problem och håller inte i längden om man ska ta en direktplats till PL – Millwall är på sextonde plats och en besvikelse för fansen 22-25 och 31 poäng. Varför man tror att laget skulle ligga högre upp förstår inte undertecknad, man är ju egentligen inte bättre än vad tabellplaceringen visar. Mycket defensivt tänk i Millwall och det syns framåt och bakåt, man lever på kontringar och fasta situationer och detta gör de faktiskt bra så länge motståndarna inte fått in en boll, då måste de framåt och det kan kosta när man möter bättre lag, men det gäller få hål på muren innan dess. Senast gjorde man en äckligt stark match när man spelade kryss borta mot Cardiff (1-1) och innan dess hemma mot Watford (0-0).

⚽ SPELET:
Millwall har bara tagit 11 poäng hemma på tolv spelade matcher, men som jag skrev de är snåla bakåt och framåt, 9-12 i mål. Stor respekt ska tas för kryss mot Watford i senaste hemmamatchen. Norwich är bäst i hela ligan på bortaplan med 18-13 och 25 poäng på tolv spelade matcher. Detta är kanske seriens svåraste bortamatch trots att Millwall går dåligt hemma, här kommer Norwich få slita för poängen. Men jag tror stenhårt på Norwich som är det absolut bästa laget i serien för tillfälligt och grymma på bortaplan. Jag anser att Norwich är för starka och med en hungrig Pukki så ska det bli en seger trots att vi kan vänta oss ett kompakt hårt jobbande Millwall. Kan bara Norwich få hål på dem så kan det faktiskt rinna iväg till en större seger i denna match, men det gäller att komma igenom det tunga mur som Millwall bygger upp kring egna straffområdet och sen se upp för deras fasta. Oddset är riktigt bra och spelas relativt hårt i denna match trots ett lägre spelvärde.

👉 Norwich seger / Odds 2.05 / Spelvärde 3 av 5.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen