fbpx
Connect with us

SPELTIPS 28/11: INFÖR LÖRDAGEN BLIR DET FYRA SINGELSPEL MED ASIEN SOM BONUSSPEL!

Publicerad

on

I fredagens andra liga i Holland svek Breda mot FC Oss i sin kryssmatch. Som jag skrev det händer en av tio och det hände givetvis under fredagen. Turkiet till två gånger pengarna satt fint när Trabzonspor gjorde jobbet borta med matchens enda mål. Nu dags att köra lördagsspelen där jag tycker mig ha fyra fina singlar att lägga pengarna på, samtidigt som jag kör Asien – 1 på några spel som bonuspengar när mina spel går in.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN: REGENSBURG – WÜRZBURGER KICKERS / AVSPARK 13.00 / SPEL 1:A / ODDS 2.10
Bottenmöte i tyska andra ligan när Regensburg tar emot Würzburger. Hemmalaget har inte övertygat då man bara har tagit 9 poäng på åtta matcher och dessutom har man 11-13 i mål. Men på hemmaborgen har man på fyra spelade matcher tagit sju av dessa nio poäng och har 7-5 i mål. Förra året kom man på en tolfte plats med 43 poäng så det finns trots allt mer att ge. Bortalaget kommer från trean inför denna säsong och det syns att man absolut inte hunnit acklimatiserat sig med det lite högre tempot som är i tvåan. Laget ligger sist efter åtta spelade omgångar 8-19 och 4 poäng. På bortaplan har laget inte tagit någon poäng ännu och enbart orkat med 2 mål medan man släppt in 8. Nu möter man ett bra hemmalag och bör förlora ännu en bortamatch! Jag lirar en etta till 2.10 på William Hill.

✅ MATCHEN: SKIVE IK – FREDERICIA / AVSPARK 13.00 / SPEL 2:A / ODDS 1.82
När Skive tar emot Fredericia så ligger man sist efter tolv spelade omgångar. Laget har 3 poäng och fruktansvärt dåliga 9-22 i målskillnad. På de fem senaste har man tagit en poäng. Hemma har man tagit två av de tre poängen som man tagit än så länge. Fredericia var topplag förra säsongen och är det även i år. På de tolv matcher man spelat har man 23 poäng och 20-14 i målskillnad. Borta har man dock bara tagit 10 poäng på sex matcher. Men på de fem senaste har Fredericia 3 vinster, 1 kryss och endast en förlust. Jag ser en stor potential i att Fredericia kan vinna med flera bollar och lirar även ett Fredericia Asien -1 och seger till otroligt fina 2.30. Pengarna tillbaka vid enbart ett mål seger för Fredericia

✅ MATCHEN: BRIGHTON – LIVERPOOL / AVSPARK 13.30 / SPEL 2:A / ODDS 1.74
Löjligt bra odds på Liverpool! Även om man överraskande förlorade mot ett för dagen formsvagt Atalanta i CL så ska detta inte vara några problem för Englands mest underhållande lag. Brighton spelar en fin fotboll men det hjälper inte när man inte får till det med vinster. Dock bara en förlust på de fem senaste, där man har tre kryss och en vinst. Men man har inte mött något av de bättre lagen i dessa matcher. Liverpool är det bättre laget trots alla skador och det är stor klasskillnad mellan lagen och det vet ni alla redan. När dessutom Fabinho ska vara tillbaka, samtidigt som anfallstrion Salah, Mané startar, så kan det bara sluta på ett sätt! Trots” kanske” ett slitet Liverpool så har man laget att göra jobbet med denna lördag. Oddset är galet högt när jag skriver detta och det är bara klippa in en tvåa och vara nöjd med pengarna. Jag anser att oddset kommer sjunka ner till 1.50- 1.55 innan matchstart. Spelar även här ett Liverpool Asien -1 till fina 2.20 gånger pengarna.

✅ MATCHEN: HUESCA – SEVILLA / AVSPARK 18.30 / SPEL 2:A / ODDS 2.00
Klasskillnader och åter klasskillnader när Huesca tar emot Sevilla. Huesca vann La liga 2 förra säsongen trots att man faktiskt inte var det bästa laget enligt undertecknad, där jag tyckte Cadiz var det bättre laget, men som man brukar säga tabellen ljuger inte. Nu ser man dock skillnaden i La Liga där Cadiz är femma i serien och Huesca är på en nittonde plats. Men nu möter hemmalaget Sevilla och här ska det vara ännu större skillnad när årets säsong är avslutad. Trots att Sevilla spelade CL så sent som i tisdags och har ett antal skador så kommer man ta med sig tre poäng från Estadio El Alcoraz (underbara stadionnamn) Här ska det inte vara något snack om var poängen ska hamna, tror dock det kommer vara en tuff bortamatch då Sevilla är två helt olika lag borta och hemma. Sevilla har faktiskt bara orkat med 4 poäng på fyra matcher borta. Men under lördagen blir det tre till. Ska vi lägga ett Asien också! Ja varför inte när oddset blir hela 2.80. Nu tror jag på seger för Sevilla, men att de ska vinna med flera bollar kan bli tufft, dock pengarna tillbaka vid en målseger så absolut värt att lägga en peng på detta fina odds på William Hill.

Ska vi ta en dubbel på dessa fyra matcher! Ja vi kör en och den blir grym med 3.16 i odds.

👉 DUBBELN LIVERPOOL 2:A & FREDERICIA 2:A / ODDS 3.16

”NÄR VI KÖR, SÅ KÖR VI ”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen