fbpx
Connect with us

Alla Speltips

Speltips 17/1 Inför söndagen står toppmatcher på agendan.

Published

on

Lördagen börjad med riktigt bra spel från andra än undertecknad på panelen, där både fotboll och ishockeyspelen avläste varandra och satt som ett smäck. Mina egna rekar var av varierade slag och lördagen kunde ha slutat med ett dåligt utfall när Dortmund gjorde bort sig och det var svängdörrar i handbollsförsvaren. Dessutom åkte min dubbel i ishockeyn på ett mål med tio sekunder kvar. Nu blev det trots det en riktigt bra avslutning när de sena fotbollsmatcherna gick in.

Söndag och jag lägger upp ett par matcher som ska fortsätta den fina trend som nu är påbörjad. Redan nu finns det spel från er andra och jag hoppas det kommer fler under dagen och natten. Längst ner i detta rek kommer mina spel för dagen.

👉 RÄTTADE REKADE SPELFÖRSLAG LÖRDAG:
🟢 FC Emmen – Vitesse 2:a / Odds 1.56 / Slut 1-4 (Maxbet)
🟢 Vitesse 2:a Asien -1.75 / Odds 2.95 / Slut 1-4.
🟢 Barnsley – Swansea 2:a / Odds 2.70 / Slut 0-2.
🟢 Swansea 2:a Asien – 1.75 / Odds 5.00 / Slut 0-2.
🟢 Leicester – Southampton 1:a / Odds 1.98 / Slut 2-0.
🔴 Chile – Sverige Under 57.5 mål / Slut 67 mål
🔴 Dortmund – Mainz / Slut 1-1
🔴 Ilves – Hameenlinna / Slut 4-4
🔴 Dubbel Ishockey Ilves & Skellefteå

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ HANDBOLLS – VM / AVKAST 15.30
Svängdörrar i gårdagens Sverigematch i handboll, vilket gav ett bra resultat för laget men spelet blev mindre lyckat. Idag går jag in för en ny handbollsmatch och då väljer jag att tro på att Japan ska skrälla mot Qatar som nästan uteslutande har stjärnor från andra länder än själva hemlandet, med andra ord ett riktigt bra lag som man köpt ihop. Qatar började med att besegra Angola med 30-25 och fick en bra start på VM. Japan gjorde en bragdmatch mot Kroatien, där man nästan ledde hela matchen men där det till sist blev 29-29. Här har Qatar blivit favoriter och det må så vara för de ska på pappret vara bättre än Japan. Men det är i början av VM och kan Japan ta med sig det som de visade i sin förra match så ska de absolut kunna rubba Qatars ihop köpta lag. Dags för en skräll i omgång två!

✅ ISHOCKY / NEDSLÄPP 15.00
Jag ska göra ett nytt försök till trots min okunskap i denna ädla sport. Jag var igår endast tio sekunder från att sätta dubbeln och spiken på Ilves och gör därför ett nytt försök med matchen Västerås – Björklöven. Oddsen i ishockeyn lockar starkt och ni som har kunskapen om dessa lag eller andra lag i ishockey kom in i med era spel de behövs på sidan. Jag lägger idag en slant på att Björklöven ska vinna och komma tillbaka till normal standard som varit riktigt dålig sen de anklagades för läggmatch mot Mora (4-8). Efter den matchen har man bara två segrar så dags att glömma och gå vidare. Jag går på att Björklöven ska vara ett bättre lag och att man har 54 poäng och 101-72 i mål, jämfört med Västerås som har sämre form och totalt 44 poäng och 73-82. Oddset till över två gånger pengarna lockar. Kan vara ute på helt fel spår och ni får gärna kommentera och rätta detta spel innan matchstart, eller kom komma in med flera bättre spel.

✅ ATALANTA – GENOA / AVSPARK 18.00
Att det ska bli seger för Atalanta i denna match är inget att orda om, men oddset runt 1.25-1.30 lockar inte nämnvärt. Atalanta är i form igen och det sprudlar om deras anfallsfotboll. Laget har inte förlorat en match sedan 28 november och det inklusive CL-spel. De fyra senaste matcherna har slutat med segrar med över två mål. Cagliari hemma i cupen (3-1), Benevento borta (1-4), Parma hemma (3-0), Sassuolo hemma (5-1). Med andra ord offensiven är igång igen och här ska inte Genoa som ligger på en sjuttonde plats med 14 poäng och 18-30 kunna stå emot i 90 minuter. Jag spelar ett Maxbet på ett Asien spel.

✅ EINTRACHT FRANKFURT – SCHALKE 04/ AVSPARK 18.00
Nu är det nog sista säsongen för Schalke 04 i Bundesliga. De senaste säsongerna har det verkligen strulat, men trots det så har man haft förmågan att kravla sig kvar i Bundesliga, lite som Burnley eller Crystal Palace i England. Nu verkar det dock som det är kört. Laget har en sista plats med endast 7 poäng och 12-39 i mål på femton spelade matcher. Nu slog man Hoffenheim senast med hela 4-0 så liket lever än och våren brukar vara Schalkes bästa tid. Hemmalaget gör en medioker säsong än så länge och placerar sig på en nionde plats med 23 poäng och 25-23 i mål. Problemet med Frankfurt laget är att man kryssar för mycket, hela åtta kryss har det blivit på femton spelade seriematcher. Nu har man tre raka segrar i serien och nu kommer den fjärde även om Schalke desperat försöker komma igång. Oddset är absolut spelvärt i denna match.

✅ SPELEN:
👉 Qatar – Japan: 2:a / Odds 2.70 / Spelvärde 3 av 5.
👉 Västerås – Björklöven: 2:a / Odds 2.15 / Spelvärde 3 av 5
👉 Atalanta seger Asien -1.75 / Odds 1.88 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet)
👉 Eintracht Frankfurt – Schalke: 1:a / Odds 1.60 / Spelvärde 4 av 5.
👉 Eintracht Frankfurt – Schalke över 2.5 mål i matchen / Odds 1.68 / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen