fbpx
Connect with us

Speltips – Fotboll: Inför Malmö FF – Juventus

Publicerad

on

Bara Everton gjorde jobbet igår och här måste det på en god natt mössa långt ner över huvudet. Varken AIK eller Breda lyckades eller ens var närma en seger igår.

Nu går jag in på CL spelet där det bara finns en utväg.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Match: Malmö FF – Juventus

Att Malmö kommit så här långt i Champions League är en bragd. Nu möter man motstånd som heter duga och givetvis ska man inte ha en chans trots hemmaplan, detta oavsett om man möter Juventus eller Chelsea. Att man ska kunna ta en pinne hemma mot Zenit är däremot absolut inte omöjligt. Resten är bara i en drömvärld och en ännu större bragd än att ta sig hela vägen dit man nu är. Tyvärr så kommer CL också ta bort Malmös chanser att vinna årets allsvenska, här är det bara att gratulera övriga konkurrenter att Malmö nu får spela bland de bästa i världen.

Juventus har inte börjat italienska ligan så bra som man har väntat sig och visst är tappet av Ronaldo absolut kännbart. Nu har man efter tre omgångar inte vunnit, men dagens motstånd är ju inte lika starkt som i italienska ligan och att man ska ha problem med Sveriges bästa förening genom tiderna ses ju egentligen bara som löjliga.

Tyvärr så måste jag här gå emot Malmö FF och lira en enkel tvåa, till faktiskt förvånansvärt högt odds! Spelvärde – Ja det får bli max

  • Spel: Juventus seger
  • Odds 1.50
  • Spelvärde 5/5
  • Avspark 21.00

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen