fbpx
Connect with us

Vilken insats! Stina Nilsson tar ett nytt svenskt OS-guld

Publicerad

on

Vilken framgång! Stina Nilsson vinner OS-sprinten och kammar hem Sveriges tredje medalj under spelen i Sydkorea. Väl i finalen sparade hon inte på krutet och bärgade hem guldet – och Hanna Falk slutade på en femte plats.

Det två svenskorna som tog sig vidare till den stora finalen var Hanna Falk och Stina Nilsson. Tyvärr för svensk del missade Anna Dyvik och Ida Ingemarsdotter finalen efter att ha åkt ut i kvartsfinalerna. Stina Nilsson körde fullständigt över sina motståndare i finalen och vann med vinstmarginalen tre (!) sekunder.

I den rafflande finalen ställdes Nilsson mot den norska stjärnan Maiken Caspersen Falla och efter en stark avslutning, såg Stina Nilsson till att ta hem OS-guldet – sitt allra första i karriären.

Guldet betyder att Stina Nilsson blev historisk. OS-guldet var nämligen den första svenska dammedaljen i sprint på ett olympiskt spel någosin. Under prisceremonin gick det inte att ta miste på svenskans enorma glädje.

Foto: Eurosport

Betfair boostar oddsen

Missa inte chansen att kamma hem guld när våra svenska hjältar gör detsamma. Spelbolaget Betfair har nu gått ut med att de boostat oddsen på flera av de svenska deltagarna och det ser ut som följande:

Dessutom får du 100% i insättningsbonus upp till 1000kr när du blir nykund hos Betfair!

Såhär gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Sätt in upp till 1000kr för att ta del av deras 100% bonus
  • Håll tummarna för fler Svenska OS-medaljer!

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen