fbpx
Connect with us

Alla Speltips

SPELTIPS 24/10 INFÖR BARCELONA – REAL MADRID: SIDA VÄLJS

Publicerad

on

Jag tittar in en snabbis på El Clásico som jag egentligen inte ser som ett huvudspår när det gäller lördagens spel, men ett liten slant kommer att läggas för att stressa upp underhållningen lite extra.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

 INFÖR BARCELONA – REAL MADRID AVSPARK 16,00

✅ Barcas senaste ligamatch slutade med förlust (1-0) borta mot Getafe och därefter har de kört över Ferencvaros med (5-1) i Champions League. Real Madrid kammade noll hemma mot Cadiz CF (0-1) i senaste ligamatchen och hade också CL-spel i veckan där de förlorade mot Shakhtar Donetsk (2-3). Zidane behöver en seger, men frågan är om han lyckas?
El Clásico är en av säsongens viktigaste matcher i La Liga, varken Barcelona eller Real Madrid brukar förlora speciellt många poäng och dessa två matcher som spelas mellan lagen kan vara helt avgörande för var säsongen ska sluta. Dock ser ingen av klubbarna ut som den självklara titelkandidaten som vi vant oss vid. Real saknar offensiv spets och bredd vilket varit synligt den senaste tiden medan Barcelona är mer förvirrande och oron är stor med omsättning av tränare och tjafs om Messis vara eller icke vara, samt att det är mer snack just nu om man ska eller inte ska gå med på att sätta ner sina löner ett par månader i Pandemins spår – Med ny tränarduo har Barca redan blivit pålästa och kontrollerade av lag med bättre organisation, ett bra exempel är Getafe senast och Sevilla dessförinnan. Kan detta möjligen öppna upp för Real!

✅ Real Madrid har tre stora avbräck i Eden Hazard, Dani Carvajal och Martin Ødegaard. Även Barcelona har ett stort avbräck i målvakten Marc-Andre ter Stegen, men andra målvakten Neto är en väldigt bra målvakt som håller hög La Liga klass. Lionel Messi börjar hitta glädjen igen, tillsammans med underbarnet Ansu Fati, pånyttfödda Coutinho och Griezmann ser det onekligen bra ut. På Camp Nou är man dessutom väldigt starka, men försvaret är för dåligt och här kommer man få problem trots att Madrid laget just nu bara har en toppforward av klass i Benzema.

SPELET:
Nu tror de flesta på Barcelona vinst, även spelbolagen sätter upp Barcelona som favoriter. Jag tror på en tät match som spelas utan publik och skulle vilja klicka i krysset som ett spelalternativ. Nu ser jag dock Zidane som en klart mycket bättre tränare än Koeman och gänget så jag går emot strömmen och lirar ett dubbelspel i matchen. Jag kryssar för att Real Madrid kan knipa både en och tre poäng, detta till trots att man har viktiga avbräck och sämre anfall än Barcelona.

✅ SPELREK: X2
✅ INSATS: 300 KR

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Managed By Sportpanelen