fbpx
Connect with us

SPELTIPS 25/10 Inför Zaragoza – Sabadell: En trea krävs!

Publicerad

on

Real Madrid vinsten gav pengar in igår. Nu är det dags att åter koppla greppet under söndagen för att påbörja en ny vecka med ett plus. En måste match står på spel i denna La Liga 2 match. Jag kommer här välja sida och hitta tillbaka i rätt spår igen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ MATCHEN;
Det är ett Zaragoza som har underpresterat rejält i årets säsongsintakt. Laget som blev trea förra året med 65 poäng, bara fyra poäng från att ta klivet upp, har efter att misslyckats i kvalet blivit av med ett antal tongivande spelare och det syns i upptakten av serien. Nu har man öppnat med 7-5 i mål och 7 poäng på fem matcher. Laget har två raka förluster, Leganes borta (1-0) Malaga hemma (1-2). När man nu tar emot nykomlingen Sabadell så måste man snäppa upp om man ska klara av att kunna göra om samma bedrift som förra året – Sabadell kvalade sig upp till andra ligan och det kanske inte är så konstigt att man inte fått fart på det högre tempot som är jämfört med förra året. Laget har börjat miserabelt och är fortfarande nollad efter att spelat fem matcher. Det är svårt framåt och man läcker bakåt. Sabadell har bara orkat med att göra mål i en match och det var i säsongens första match mot Vallecano borta (2-1). Totalt har man 1-9 i målskillnad. Sist förlorade man mot Albacete borta (3-0). Det kommer bli ett tufft år för nykomlingen!

✅ SPELET;
Jag kan inte se att Zaragoza inte ska rycka upp sig och vinna denna match. Det är dags att återvinna självförtroende för att börja jaga placeringar. Det ska vara klasskillnad mellan lagen och nu är det upp till bevis för hemmalaget. Kan dock bli svårt att få hål på bortalaget som kommer jobba hårt för sin första poäng. Men över 90 minuter ska det bara bli tre poäng. Oddset förvånansvärt högt om man jämför med att Zaragoza faktiskt kvalade förra året. Här väljer jag en rak etta och som vanligt med ett Asien spel när det ska bli en seger som på förhand känns given. Asien spelet på nästan 3 ggr pengarna känns mycket attraktivt.

MITT SPEL LÄGGER JAG PÅ WILLIAM HILL

✅ ZARAGOZA SEGER / ODDS 1.82
✅ ZARAGOZA SEGER ASIEN -1 / ODDS 2.84

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen