fbpx
Connect with us

Speltips 23/11: Inför måndagen hämtas fyra singlar och en dubbel.

Publicerad

on

Måndagens speltips hämtas från fyra olika länder med fokus på fyra singlar och en dubbel i Danmark och Holland.

✅ FC KÖPENHAMN – RANDERS / AVSPARK 19.00
Köpenhamn underpresterar rejält i början av serien, efter åtta spelade matcher har man bara orkat med att sparka ihop 10 poäng och man har dessutom minus målskillnad 14–17. Vad är det som hände med det gamla storlaget Köpenhamn! Nu möter man Randers som inte är bättre, men nästan lika bra i tabellen och här ska det egentligen skilja oceaner mellan lagen. Randers placerar sig precis bakom hemmalaget med 7 poäng och 10–9 i mål. Formen är dock bättre hos köpenhamnarna då man har tagit 9 poäng på de fem senaste jämfört med 3 poäng för Randers. Kanske en liten varning på att Randers vann senast mot Aarhus borta (1-3) och att Köpenhamn fick äta konstgräs borta när man fick däng av Midtjylland (4-0), där det dessutom stod 3-0 när man fick en utvisad. Enligt rapporter så saknas det fyra spelare i Köpenhamn Fischer är avstängd och Bjelland, Thomson och Stage är skadade, de två första sedan tidigare medans Stage klev av i förra matchen. Nu måste Köpenhamn vakna till liv och hade detta varit för några år sedan så hade man lirat upp Randers på läktaren för att servera korv, men nu är nu och det kommer säkert bli en jämn match. Jag ser trots det att Köpenhamns måste och ska vinna och till det odds vi får idag när man har hemmaplan så är det bara att köra. Köpenhamn seger till 1.85 är taget.

✅ ALBACETE – ALMERIA / AVSPARK 21.00
Jag måste bara ta ett spel på en Almeria seger ikväll, även om insatsen inte blir den högsta så ser jag detta som ett riktigt bra spel. Trots att det är bortaplan och en svår sådan har Almeria en stor möjlighet att plocka med sig alla tre poängen hem. Almeria har tre raka segrar borta och fyra vinster och ett kryss på de fem senaste vilket gör att man just nu är två i formtabellen. Albacete är inte ett dåligt hemmalag, man har på de fem senaste tre kryss och två vinster, men man ligger näst sist med 8–14 i målskillnad och bara 10 insparkade poäng i tabellen, med andra ord det är hemma man tar sina poäng! Jag anser trots detta att Almeria ska ha goda chanser till en trea i denna match då man är det bättre laget – ja man är så bra att man ska utmana om de två översta platserna till avancemang till högsta serien. Så trots bortaplan för Almeria klickar jag i en seger till otroligt fina 2.25 i odds. Känner man att detta spel inte är till sin fördel så kan man absolut klicka i Draw no bet på Almeria seger till 1.60, och även den får en liten peng, vid oavgjort pengarna tillbaka.

✅ BURNLEY – CRYSTAL PALACE / AVSPARK 18.30
Min nästa match hämtar jag från England, en match som inte kan ha många supportrar utanför den absolut innersta skaran. Här snackar vi sparka springfotboll och tugga gräs mer än man står upp. Det är en match som man som ledare kommer få nackspärr av när man ska följa den från linjen, en typiskt 0–0 match som ingen orkar titta på! Trots det ser jag ett spelvärden i att klicka i ett spel till Crystal Palace fördel, spelbolagen kan knappt bestämma sig vilket lag som ska vara favoriter så det är vi spelare som gör detta val. Burnley ser äntligen ut att få det svårt i PL man har orkat med två inspelade poäng på sju matcher och endast tre gjorda mål, medans man har släppt in tolv. Givetvis placerar det laget näst sist i formtabellen. Fyra raka förluster har man dessutom på hemmaplan. Men…….. det är inga dåliga lag man mött i de tre senaste hemmamatcherna, Chelsea (0-3), Tottenham (0-1) och Manchester City (0-3). Crystal Palace då, ja man tuggar på och det är egentligen ett tecken på att PL är en riktigt dålig liga om man bortser från fem-sex lag som alltid tillhör toppen. Laget spelar så tråkig fotboll så det påminner starkt om AIK i Sverige, försvar och tjongbollar som kan resultera i målchanser. Nu har man än en gång gjort detta bra och man placerar sig på en hedrande nionde plats efter åtta spelade matcher. Oviss match med fördel Crystal Palace som har bättre form. Jag klickar här i ett Draw no bet spel till Crystal Palace seger och får hela 1.88 i detta spel.

✅ JONG AZ – NIJMEGEN / AVSPARK 18.45
Min sista match som får en slant ikväll hämtas från ligan med de många målen! I holländska andra ligan sprutas det in mål i tid och otid. När Jong AZ tar emot Nijmegen så skulle man kunna spela båda lagen gör mål eller över 2.5 mål med en liten slant, men jag väljer att fokusera mitt lite större spel på en bortaseger i denna match, även om jag också kommer lägga pengar på över 2.5 mål. Toppen mot botten eller erfarenhet mot ungdomlig energi – Så kan man snabbt beskriva denna match där hemmalaget AZ har 20-38 i målskillnad och 8 poäng efter tolv spelade matcher, på de fem senaste har man fyra förluster och ett kryss med 4-16 i målskillnad!!! Nijmegen har 22–13 och 21 poäng, tre kryss och två vinster på de fem senaste, dock bara 7–5 i mål på dessa fem matcher. Denna match ska vara vikt för en bortaseger, det ska vara så stor skillnad att man ska kunna avgöra med flera måls marginal. Oddset tilltalar mig något enormt i denna match när jag spelar en fin tvåa till hela 1.95 i odds. Här lägger jag in en större peng då detta spel känns riktigt bra.

✅ DAGENS DUBBEL;
Min dubbel hämtar jag från dessa fyra matcher och här väljer jag att spela en Nijmegen 2:a och en Köpenhamn 1:a / Odds 3.60

”NÄR VI KÖR, SÅ KÖR VI ”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen