fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Dagens bästa speltips inför Hammarby-AIK

Publicerad

on

AIK fick bara med sig en poäng senast när man spelade 1-1 mot Östersunds FK hemma på Friends Arena. Nu vänds blickarna mot derbyt på söndag, där laget tar emot ett riktigt formstarkt Hammarby. Det är redan över 27 500 biljetter sålda till matchen, ett toppmöte där Hammarby kan rycka rejält vid en seger.

Unibet: Gör valfri insättning – få upp till 500% insättningsbonus

Efter Bajens vinst mot Malmö FF under onsdagen leder nu det grönvita laget med hela sex poäng i Allsvenskan. Trots segertåget muttrar alltid tränare Billborn efter matcherna, han är aldrig nöjd. Hittills anser han att hans lag bara spelat riktigt bra fotboll omkring en kvart i varje match. Oavsett vad Billborn anser så har Hammarby överraskat alla denna säsong – men vi tror att segertåget når sitt slut nu på söndag i derbyt. Klart inför matchen är att Erkan Zengin och Kennedy Bakircioglu inte kommer till spel – och att allsvenskans hetaste spelare Jiloan Hamad är osäker på spel.

Unibet: Under 2.5 mål i matchen – 1.83 gånger pengarna

Inför derbyt har vi två spel som vi tror otroligt starkt på. Det första spelet vi rekommenderar är – under 2.5 mål i matchen, vilket ger hela 1.83 gånger pengarna. Det här spelet känns väldigt rimligt med tanke på att när AIK spelar fotboll så släpper man i stort sätt aldrig till bakåt. Man är som vanligt otroligt starka i sitt försvarsspel – samtidigt som man har haft problem med målgörandet denna säsong. Trots Hammarbys fina offensiv denna säsong, tror vi att matchbilden kommer att vara med tillbakadragen och försiktig. En poäng vardera är egentligen ett hyfsat resultat för båda lagen. Därför väljer vi att spela på under 2.5 mål i derbyt.

Unibet: AIK vinner matchen – 2.60 gånger pengarna

Som tidigare nämnt så tror vi också att Hammarby kommer få det tufft i denna match. AIK kommer, trots allt, vara det laget som måste gå för tre poäng. Laget har inte råd med att halka ytterligare poäng bakom mot serieledarna – vilket gör att AIKs spel med sina otroligt vassa kontringar kommer att vara viktigt. AIK vinner matchen, vilket ger 2.60 gånger pengarna. 

Sportpanelen har en väldigt fin form den senaste tiden vad gäller våra allsvenska speltips:

 • Djurgården – Örebro -> Djurgården -1.5 (2.75x)
 • Djurgården – Örebro -> Djurgården vinst (1.60x)
 • Hammarby – Malmö -> Hammarby över 1.5 mål (1.98x)
 • Hammarby – Malmö -> Båda lagen gör mål (1.63x)
 • Djurgården – Dalkurd -> Djurgården vinst (1.75x)
 • Djurgården – Malmö -> Att vinna pokalen (1.85x)

Kvällens bästa spelvärde finner vi alltså i:

 • Under 2.5 mål i matchen – 1.83 gånger pengarna
 • AIK vinner matchen – 2.60 gånger pengarna

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
 • Gör valfri insättning – få upp till 500% insättningsbonus.
 • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en nykund hos Unibet
 • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen