fbpx
Connect with us

Allsvenskan: Otroliga oddshöjningar inför derbyt mellan AIK mot Djurgården

Publicerad

on

Stockholmslagen är fortsatt obesegrade i allsvenskan denna säsong. Nu väntar ett riktigt hett Stockholmsderby mellan ärkerivalerna AIK och Djurgården på Friends Arena under söndagen. För att höja temperaturen ytterligare har Betfair höjt oddsen rejält för alla nya kunder – 11 gånger pengarna på en AIK-seger eller hela 15 gånger pengarna på en vinst för Djurgården.

Båda lagen kommer med två oavgjorda matcher i ryggen inför söndagens heta derby. AIK spelade 1-1 mot Malmö FF borta och Djurgården likaså i deras hemmapremiär mot Trelleborg. De båda lagen möttes senast i semifinalen av svenska cupen – och då drog Djurgården det längsta strået när man tog sig till final efter en 0-2 vinst.

Nu väljer alltså Betfair att ge alla som blir nya kunder rejäl oddsboost inför derbyt – otroliga 11 respektive 15 gånger pengarna på de båda lagen vid en seger. En väldigt fin välkomstpresent för de som inte redan har ett konto registrerat på Betfair.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBP.
  • Placera spelet att AIK eller DIF vinner matchen.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
    • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen