fbpx
Connect with us

I kampen om andraplatsen – få 6 gånger pengarna på Liverpool i helgen

Publicerad

on

I helgen är det återigen dags för Premier League! Liverpool fortsätter att göra allt i sin makt för att plocka tre poäng för att komma ifatt Manchester United och sno åt sig andraplatsen från ärkerivalen. Nu när ligan börjar dra ihop sig väljer Betfair att ge alla nya kunder hela 6 gånger pengarna på en Liverpool seger.

I 0-0 matchen senast mot Everton valde Jurgen Klopp att vila stora delar av sin startelva med tanke på det otroligt viktiga returmötet mot Manchester City i Champions League – där vi alla vet hur utgången sedan blev. Bournemouth å andra sidan ligger på en stabil elfte plats har i stort sätt gjort sitt jobb för denna säsong och har, med fem omgångar kvar att spela därmed inte jättemycket att kämpa för.

Nu väljer alltså Betfair att göra spänningen lite mera påtaglig och erbjuder alla nya kunder ett otroligt fint odds på hela 6 gånger pengarna på att Liverpool kammar hem segern mot Bournemouth. Ett riktigt fint spelvärde för de som vill utöka semesterkassan lite.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett konto med vår exklusiva kampanjkod ZFBMBO.
  • Placera spelet att Liverpool går vidare.

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en nykund hos Betfair
    • Betfairs generella regler och villkor gäller
    • Max 50 kronor av insatsen räknas till kampanjen
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen