Alla SpeltipsAllsvenskanBettingpanelenFotbollNorrköping

SPELTIPS Sirius – IFK Norrköping; Guldvittring gör Norrköping oslagbara!

Ska Norrköping fortsätta jaga guldet, måste det bli seger mot Sirius.

Två mycket dåliga spel under fredagen gjorde att vi får börja om från början igen. Falkenberg vann till sist, men Oskarshamn floppade borta mot bottenlaget Karlskrona – som tog ännu ett kryss hemma. Detta gjorde att vår dubbel sprack.

Nu är det lördags spelen som vi måste hitta rätt, det är en djungel varje lördag med många matcher att välja mellan. Det svåra är inte att hitta bra spel, det svåra är att hitta rätt värden som blir bra i kombination med flera matcher.

Vi börjar med Lördagsmatch i Allsvenskan. Sirius tar emot IFK Norrköping på Studenternas IP. Det är botten mot toppen och här tror jag inte tabellen ljuger. Peking fortsätter på den inslagna vägen och vi ser 2:an som det enda alternativet.

Efter Norrköpings dåliga match borta mot Trelleborg, har de helt vänt igen, de jagar nu AIK som enda alternativ till utmaning om guldet. Vi hittar flera bra spelalternativ i denna match.

Spelförslagen nedan spelas alla på mobilebet . 

SpelanalysBildresultat för sirius fotbollSirius;

Sirius har har inte lyckats lyckats leva upp till de förväntningarna man hade på sig inför säsongen. En usel vårsäsong satte laget i en prekär situation där deltagandet i nedflyttningsstriden cementerades, orsaken till detta var en stor del skadeläget,som fanns under hela våren. Med sju omgångar kvar att spela ligger man på 13:e plats med 19 poäng. Det är samma poäng som BP som innehar kvalplatsen ett steg ner i tabellen. Nedflyttningshotet existerar alltså i allra högsta grad, ner till Dalkurd på nedflyttningsplats har man bara två poäng.
Vad gäller lagets form så är den allt annat än bra. Man har fem raka matcher utan vinst i protokollet. Istället har de fem senaste matcherna slutat med tre förluster och två oavgjorda. Två av förlusterna har dessutom varit med stora siffror, 5-0 mot Malmö FF och 4-0 mot GIF Sundsvall. Än värre för Sirius del har det offensiva spelet varit. På de fem senaste matcherna har man bara lyckats göra ett enda mål. Att man nu ska kunna rubba guldjagande IFK Norrköping ser jag som föga troligt. Särskilt med tanke på att man torskat de två senaste inbördes mötena.

SpelanalysRelaterad bildIFK Norrköping;

Oj vad bra det går för IFK Norrköping, vem trodde det när säsongen började! Laget har gjort en alldeles enastående säsong och är just nu det största hotet mot AIK i kampen om SM-guldet. Upp till förstaplatsen har man sex poäng, men än är det inte kört. Särskilt inte med tanke på de prestationer man stått för på sistone. Förrförra helgen slog man just AIK med 2-0 på hemmaplan i en extremt bra genomförd match. Och så sent som i onsdags besegrade man formstarka Malmö FF på Östgötaporten med 3-1. Två rejäla styrkebesked som spär på den grymma form man är inne i.
På de sex senaste matcherna har man vunnit fem stycken. Dessutom är man obesegrade i de nio senaste matcherna. Laget känns för tillfället orubbliga och nu har man också fått igång fjolårets skyttekung Kalle Holmberg som stått för tre mål på de två senaste matcherna. Med sig i bagaget inför Sirius matchen har man också det faktum att man vunnit fyra av de sex senaste inbördes mötena, varav de två senaste med uddamålet 1-0. Tittar man på klubben IFK Norrköping så ska man faktiskt vara förundrad, laget säljer de bästa spelarna varje år, trots detta är man alltid med i toppen av allsvenskan. Detta är stor respekt till klubben IFK Norrköping.

Värdeanalys;

 • Sirius har inte vunnit på fem omgångar.
 • Sirius har hemma på studenternas inte vunnit sen 22 juni
 • Sirius slåss i botten och har 24-51 i målskillnad på 23 matcher.
 • Sirius har inte rest sig riktigt sen man blev tvungen att sparka målvakten Wicks för han blivit fast för kokain missbruk
 • Norrköping är enda utmanaren kvar att försöka ta guldet av AIK, efter segern senast med 3-1 mot MFF ser det riktigt bra ut.
 • Norrköping kommer från en härlig trend, med seger både mot AIK 2-0 och MFF 3-1
 • Norrköping har bara sex poäng upp till  AIK på första platsen.
 • Norrköping har 38-20 i målskillnad på 23 omgångar.
 • Norrköping har 10-3 i målskillnad på de senaste fem matcherna.
 • Norrköping har inte förlorat borta sedan 28 juni, det var också den senaste förlusten man har – denna kom mot MFF borta.

Spelförslag Sirius – Norrköping;

 • Matchstart: 16,00

 • Arena: Studenternas

 • Spel 1: IFK Norrköping 2:a 

 • Odds: 1,67 gånger pengarna

 • Spel 2 : hcp Norrköping – 1 och 2:a

 • Odds: 2,60 gånger pengarna

 • Spelbolag: mobilebet

  Ta del av den fantastiska kampanjen nedan på mobilebet . Sätt in 200 och spela för 800

Gå till kampanj

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *