fbpx
Connect with us

FC Barcelona

Samuel Umtiti kan bli borta i flera månader

Publicerad

on

Barcelona kommer få klara sig utan sin franska mittbacksstjärna Samuel Umtiti när de möter Athletic Bilbao denna lördag.

Umtiti misstänks ha skadat ligament i ett knä och han kan därför behöva gå en kamp för att vara tillbaka i spel innan årets slut.

Barcelona tränade idag utan Umtiti inför helgens match där laget kommer vara piskade att vinna efter den överraskande 1-2 förlusten mot Leganes.  Klubbens tränare Ernesto Valverde har gått ut med att han kan tänkas vila Gerard Pique, trots Umtitis frånvaro.

Dailymail rapporterar hans ord om mittbacksrockaden som följande:

It’s a possibility because (Clement) Lenglet and (Thomas Vermaelen can play together. I’m not worried about the error, I’m far more concerned about how we conceded the first goal than a freak mistake.

 

Managed By Sportpanelen