fbpx
Connect with us

Inför Champions League: Få exklusiva Liverpooltröjor med Salah, Mané och Firmino

Publicerad

on

Efter det första mötet med Roma har Liverpool skaffat sig ett ypperligt utgångsläge inför returen på Stadio Olimpico. Förutsättningarna är enkla, efter 5-2 på Anfield måste Roma stå för ett mer eller mindre mirakel för att ta sig till finalen i Kiev den 26 maj. För att höja temperaturen ytterligare inför den andra semifinalen har Ni nu chansen att få en exklusiv Liverpool t-shirt från vår nya supportershop.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 1. Skapa ett nytt konto hos någon av nedan valda spelbolag via länkarna.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor. Du får även deras välkomsterbjudanden.
 3. Få en exklusiv Liverpool t-shirt värde 349 kronor.

1. Skapa ett nytt konto på något av dessa spelbolag:

 • Klicka här: Unibet500% bonus, sätt in 100kr och få 600kr.
 • Klicka här: Coolbet100% välkomstbonus upp till 1000kr, bonuskod: ODDS
 • Klicka här: Betfair, få 5X pengarna om Liverpool går vidare mot Roma
  (Tröjan ingår självklart i alla erbjudanden ovanför)

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr hos spelbolagen. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna ovan för att ta del av erbjudandet.

3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform, så får du förutom spelbolagens välkomsterbjudanden, även en exklusiv Liverpool t-shirt från oss (värde 349kr). Du kan välja mellan Salah, Mané eller Firmino såsom bilderna ovan visar. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-04-30 till matchstart.
  • För att kunna få alla 3 tröjorna måste du registrera dig via de tre olika spelbolagen som ny kund via våra länkar. Du måste även sätta in och spela för 100kr på alla dessa tre spelbolag. Sedan måste du fylla i formuläret tre gånger med dina unika uppgifter från spelbolagen för att vi ska kunna verifiera dessa.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100kr hos spelbolagen ovanför att kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Du måste skapa ett nytt konto hos någon av dom utvalda spelbolagen via länkarna i denna artikel för att kunna ta del av denna kampanj.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen