fbpx
Connect with us

Speltips inför FC Basel – LASK Linz: hemmafavoriten vinner. Jag backar spelet på Betfair Exchange till dubbla pengarna.

Publicerad

on

En riktigt bra match bjuds det på i Champions League kvalet ikväll. Basel som överraskade slog ut starka PSV i förra omgången möter LASK Linz från Österrike. Jag backar ett bra spel på Betfair Exchange till över två gånger pengarna i denna match.

FC Basel – LASK Linz

Viktig seger hemma är ett måste i CL kvalet.

Hemmaanalys FC Basel; vann i helgen sitt ligamöte mot Thun, en start som verkligen får självförtroendet på laget att växa. En oerhört stark seger över två matcher mot ett mycket bra PSV i förra CL omgången var givetvis en av anledningarna att man nu spelar uppe bland molnen. Man lyckades slå ut den holländska storfavoriten och stod för en mycket stark prestation över två matcher. Man förlorade på bortaplan, men man lyckades få in två bollar vilket var grunden till vidare avancemang. Nu väntar LASK Linz på hemmaplan, en match och ett dubbelmöte som borde vara enklare än ett dubbelmöte med PSV, men det är CL och allt kan hända. Första matchen på hemmaplan blir otroligt viktigt och allt annat än tre poäng kan generar att man blir utslagen.  FC Basel får återigen klara sig utan sin anfallsstjärna Ajet.  Jag tror att man har mycket goda chanser till vinst ändå, man är ett klart bättre lag än dagens motståndare.

Att Linz ska vinna borta känns inte troligt.

Bortaanalys LASK Linz: från Österrike har startat igång den inhemska ligan med två segrar. LASK är ett starkt hemmalag och har en övertygande statistik där. Nu väntar Champions League-kval mot starka FC Basel borta, ett lag som man kan spela jämt mot hemma, men borta kommer det bli riktigt svårt. LASK har givetvis tittat på hur Basel spelar och kommer väl förberedda till denna match, man vill givetvis inte underskatta Basel som PSV gjorde i sina två matcher. Det är ett LASK Linz, som från förra säsongen inte gjort några större nyförvärv i truppen, laget spelar med självförtroende och tror att med det laget man förfogar över ska man klara av att sparka bort Basel och gå vidare i CL. Man sitter dock  inne på en stark trupp om man jämför med många lag i inhemska ligan, man har behållit stommen från senaste säsongen. Motståndet i Basel besitter dock en klart bättre trupp på pappret, men papper är papper, det ska spelas om det också. Borta tror jag inte det kommer bli några poäng.

Matchanalys: Jag tror att det kommer bli kompakt press från hemmalaget, där Linz kommer backa hem och verkligen kommer att försöka utnyttja Basels misstag i uppspelen. Visst kan man kontra in ett mål, men det kommer inte räcka denna kväll, på St. Jakob-Park.

Spelförslaget: Jag tror stenhårt på hemmaseger och backar ett spel på att FC Basel vinner detta, Ett otroligt bra odds på Betfair Exchange ger mig möjligheten att höja upp oddset mot andra spelare.

Liga: Champions League / Land: Schweiz / Spelplats: St. Jakob-Park (Basel) / Spelstopp: 7/8 kl 20:00 / Insats 1500 kr / Spel: Backa  FC Basel / Odds 2,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen