fbpx
Connect with us

Bättre odds bara på Betfair Exchange! Därför rekommenderar jag denna sida,.

Publicerad

on

Sedan några år tillbaka finns Betfair Exchange även kallad Spelbörsen i Sverige. Vi på denna sida promotar Spelbörsen då vi är spelexperter och vill att samtliga som läser våra rekar eller gör egna rekar ska förstå varför man ska spela på denna sida. Man kan med Spelbörsen gå hur långt som helst, jämfört med andra vanliga sidor. Jag vill med några enkla ord förklara varför just jag spelar enbart på Betfair Exchange och varför jag är en vinnare.

 

Att leva på spel!

Det är få förunnat att bara kunna leva på att vara spelare, det är få förunnat att plocka hem ett plus varje månad. Det finns en anledning att det blir miljardvinster till spelbolagen varje år och att de en efter en börsnoteras. Men det är inte omöjligt att gå plus och det är inte omöjligt att kunna leva på spel om man har förmågan att vara disciplinerad och påläst 

 

Den största spelfällan!

Hur ofta hör man inte – Jag var så närma i helgen, hade 56 x pengarna i odds och åkte på en match av sex, hade bara satsat en hundring! När man är spelare så vill man vinna varje gång och man vill vinna massor av pengar, helst så fort som möjligt. Som spelare letar man odds, det ska vara höga odds, för i många fall vill man inte förlora några stora summor. Hittar man ett spel som känns ”säkert” så vill man spela detta. Problemet är att man inte är nöjd med oddset, för det ger ”bara” 1,56 och på en satsat hundralapp får man bara 56 kronor i vinst. Men är det så bara! Hur många känner man inte som säger det som står överst i denna text! Det är nu man har gått i fällan, man vill ha upp oddset ännu högre och då plötsligt spelar man inte en match längre, utan man spelar flera matcher. Man går ifrån sin förmåga att tänka, för man måste vinna mycket och snabbt, vilket givetvis inte behöver vara fel, men det kommer inte fungera under en längre period. Du blir helt enkelt lurad att spela flera matcher för du är inte nöjd med utfallet. Detta är den största spelfällan, det är detta och spelarens okunskap som spelbolagen livnär sig på. Med Betfair Exchange hamnar du inte i fällan och du kommer kunna bli en vinnare i långa loppet oavsett om du vill det eller inte!

 

Hur blir jag en vinnare i långa loppet!

Det är som jag skrev överst, det är få förunnat att kunna leva på spel, men det är inte få förunnat att kunna gå med vinst månad efter månad. Om man är nöjd att vinna nio av tio spel eller varför inte åtta av tio spel då blir man en vinnare i längden. Det gäller att verkligen börja bli disciplinerat, följa sin egna förmåga att hitta rätt matcher och om du inte har tid att analysera eller förmågan att hitta rätt men vill bli en vinnare, följ med oss i våra rekar så kommer du bli den vinnaren. Dock vi kan inte hjälpa dig med disciplinen, den måste du själva få till. Du behöver inte spela stora summor för att vinna större summor. Satsar du hundra kronor per spel och du har ett genomsnitts odds på 1,80, där du spelar 30 spel på en månad, så har du plötsligt fått ihop 2400 kronor. Inte att nu förglömma att vi förlorade var tionde spel så din vinst blir nu ”bara” 1860 kronor på en trettio dagars period på en satsad hundring. Är det dåligt att på ett år kunna dra in mer eller mindre än 22 320 kronor extra! Du bygger sakta men säkert upp en summa så att du kan öka från hundra till tvåhundra och på så sätt även öka din vinst, men detta måste ske med tålamod. Det viktigaste, ha tålamod och disciplin. Det finns aldrig några garantier för vinst, men med oss och Betfair Exchange ökar du upp sannolikheten att vara en vinnare i långa loppet.

 

Hur spelar jag och varför spelar jag på Betfair Exchange

Jag har också varit den som jagat efter odds, mycket vill ha mer och sen när man förlorat förbannar jag mig själv att jag la till den där extra matchen för att få upp oddset. Jag disciplinerar numera mitt spel och spelar aldrig på mer än en match per spel. Jag spelar alltid singelspel oavsett vad det gäller. För att göra detta så letar jag, dels efter bra matcher men givetvis också efter bästa möjliga odds att spela på ett singelspel som jag tycker är bra, egentligen som alla andra, men jag håller mig till en match och till det odds som jag får. Det är här Betfair Exchange kommer in och gör mig till en vinnare med högre odds på varje spel. Jag kan dessutom sätta egna odds innan match och även under match i livespel, alltid med bättre utfall än de vanliga spelbolagen ( läs mer här )

 

För att vissa skillnaden på några odds så gör jag en oddsjämförelse nedan. Här kan ni förstå varför jag väljer att bara spelar på Betfair  Exchange.

Här ser ni skillnaden på några matcher, tänk på att oddsen är rörliga både på Betfair Exchange och på samtliga bolag som finns med. Detta är helt vanliga spel på 1X2 marknaden. Jag vill också visa hur dåliga odds statligt ägda Svenska spel har, jämfört det bolag jag spelar på och rekommenderar. I matchen mellan Stevenage – Notts Co skiljer det 12 punkter. På en spelad hundralapp är det hela 12 kronor i skillnad vid vinst. Observera, detta är ingen spelrekommendation utan enbart för att visa skillnaden på bolagen. Match 1 spelas fredag 29/3 St.Puali – Duisburg spel 1:a Betfair Exchange 1,84 / Genomsnitt odds på 47 olika bookmakers oavsett licens i Sverige eller inte 1,76 i odds / Svenska spel 1,72 Match 2 spelas lördag 30/3 Middlesbrough – Norwich spel 2:a Betfair Exchange 2,60 Unibet 2,50, Bet365 2,55, Bethard 2,50 / Genomsnitt på 47 olika bookmakers oavsett licens i Sverige eller inte 2,53 i odds / Svenska spel 2,49. Match 3 spelas lördag 30/3 Stevenage – Notts Co spel 1:a Betfair Exchange 2,40 / Bet365 2,37, Bethard 2,30, bwin 2,20, Unibet 2,30, Coolbet,2,30 / Genomsnitt på 43 olika bookmakers oavsett licens i Sverige eller inte 2,32 i odds / Svenska spel 2,22

 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

 

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen