Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

FREDAGENS BÄSTA BOKA SPEL PÅ BETFAIR EXCHANGE!

Roda kör över Helmond på bortaplan i Holländska andra ligan.

Då det har varit lite tomt med spelförslag under EM kvalet och de meningslösa träningslandskamper som varit. Här kommer mitt andra fredagsspel, mitt första spel var i  Tyska andra ligan och blev ett backa spel = spelare med sjukt bra odds. Nu när jag fokusera på mitt andra spel inför återkomsten av ligorna så blir det ett boka spel = bookmaker, alla spel som vanligt på Betfair Exchange / Spelbörsen. Jag hittar ett riktigt bra spel som genererar bra pengar till oss om det blir ett kryss eller en bortaseger i matchen mellan Helmond – Roda. Som bookmaker på Betfair Exchange är det vi som styr oddsen och det är endast spelare som utmanar mina spel, det finns inte några bolag inblandade. Bäst påläst vinner.

 

Helmond Sport – Roda JC

Spelförslaget;

Liga: Holländska andra liga / Land: Holland / Spelplats:  Lavans stadion (Helmond) / Spelstopp: 29/3 kl 20,00 / Insats 1000 kr / Odds = Boka 4,5 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: boka = bookmaker, jag tror INTE att Helmond ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Roda spelar kryss eller vinner matchen. Jag förlorar insatsen x 4,5 i odds – insatsen om Helmond vinner matchen = 3500 kr.

 

Helmond kommer inte klara kontraktet!

När ligorna kör igång igen är det ett ångest drabbat Helmond som springer ut på hemmaarenan Lavans Stadion. Med en nittonde plats, har man inget att spela för, S 30 V2 O9 F 19 M 26:54 P 15, det är helt enkelt ett uppgivet lag som bara ska spela av seriens kvarvarande matcher. Två vunna på hela säsongen är så mediokert så det känns helt meningslöst att ens ta sig till träningsanläggningen och det är kanske det laget har struntat i under året! Visst det finns ingen press inför hemmapubliken, men vilka vill gå och titta på ett sådant dåligt lag inför de sista omgångarna, det måste bara vara de närmaste sörjande! Hemma är det självklart inte heller någon munter läsning om man tittar på årets resultat. S 15 V 2 O 4 F 9 M 17:25 P 10, ger en sista plats i tabellen och formen är lika dålig som tabelläget S 5 V 0 O 1 F 4 M 3:11 P 1, detta kommer bli en mumsbit för Roda. Det jag är mest förvånad över är att det verkligen finns personer som vill spela emot mig, för jag ser detta spel lika säkert som när England krossade i EM och vi vann enkla pengar. Jag fick förvisso gå upp i odds, men det spelar ingen roll för det är dunderspel som kommer gå in. Helmond får fortsätta träna på krogen, eller var du nu tränar?

 

Roda vill hänga på, men har dålig form!

Laget placerar sig på en kvartsfinalplats just nu, alltså en kvalplats till högsta serien. Formen är just nu katastrof, men det har sett bra ut för övrigt under året för Roda. S 30 V 12 O 8 F 10 M 51:45 P 44. Ni ser skillnaden mellan lirarna på puben och med laget som slåss för att ta kliet upp, det är klasskillnader som är astronomiska. Dock som sagt formen är under all kritik och vill man klara av att behålla sin plats får man snäppa upp sig rejält. De fem senaste är inte glädjande S 5 V 0 O 3 F 2 M 7:9 P 3, detta håller inte när man jagas av ett helt koppel med lag som vill komma åt kvalplatsen Maastricht (44 p), Almere (44 p), Jong Ajax (43 p) och Nijmegen (42 p) är de som ligger närmast och jagar. Med andra ord man har inte råd att förlora denna match. Vårt spel är boka och det gör att spelet känns galet säkert, aldrig att Helmond tar alla tre poängen! Roda måste helt enkelt börja prestera och det känns som det kommer komma en enkel seger under fredagskvällen.

 

Varning för!

Jag kan inte hitta några varningar. Även om det skulle bli underläge och ett rött kort, så kommer Roda ta minst en poäng med sig hem och det räcker för vårt spel. Helmond är helt enkelt för dåliga.

 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

 

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 450 KRONOR ATT SPELA FÖR HELT RISKFRITT. REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU DIREKT 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs “Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *