Betfair Exchange

Hur spelar man på Betfair Exchange som spelare och hur gör man för att få högre odds!

Backa = spelare, när man är på Betfair Exchange, detta betyder att man alltid tror att det man spelar på ska vinna. Det kan vara allt från en vanlig fotbollsmatch med utgången 1X2, eller att man tror att det ska bli över 2,5 mål eller några andra alternativ i matchen.

FÅ 450 KR GRATIS ATT TESTA

Detta gäller inte bara lagsporter, man kan även spela på andra evenemang som erbjuds, exempelvis, skidor, simning, tennis och flera andra sporter som inte är lagsport. När man då backar en person så tror man att den personen ska vinna sin tävling.

Alltså: backa = spelaren, som tror att något/någon ska vinna sina matcher eller tävling.

Här nere ska vi förklara hur det fungerar att spela ett spel på en fotbollsmatch och också förklara hur man kan höja upp sitt odds till en högre nivå.

Vi spelar på en match i danska cupen mellan Vendsyssel – Bröndby där vi fokuserar på 1X2 marknaden. Vi letar upp spelet och klickar på matchen då kommer matchen upp.

Nu ska vi spela på att Bröndby vinner, då klickar vi på Backa alla = spelaren. Vi tror alltså att Bröndby ska vinna Nu står oddset i 1,61. Det finns alltså en bookmaker (annan spelare) som vill sälja ett odds till oss på 1,61.

På en av de vanliga bettingbolagen är oddset 1,52 för Bröndby seger, vi har alltså fått ett högre odds på Betfair Exchange redan från början.

  • Nu bestämmer vi att vi är nöjda med 1,61 i odds då det ”vanliga spelbolaget har sämre odds” vi sätter 200 kronor i rutan för insats, vi klickar på placera spel. Då kommer det upp bekräfta vad och vi gör detta.  Se bild

FÅ 450 KR GRATIS ATT TESTA

Vi har nu lagt ett spel på att Bröndby vinner, med ett högre odds än på de vanliga spelsidorna och med det bättre pengar vid vinst. När ett spel gått igenom ser det ut så här i din skärm

Men nu tycker vi att oddset för Bröndby är för lågt. Då kan vi välja att inte backa= spela till 1,61. Vi vill ha 1,75 gånger pengarna i odds. Se bild nedan

  • Då gör vi samma sak som ovan, vi klickar på Backa Bröndby och vid oddsindikatorn där det står 1,61, skriver vi istället 1,75, sen skriver vi i 200 kronor vid insats och klickar på placera spel.
  •  Nu kommer det antingen finnas en bookmaker (annan spelare) som vill ta vårt odds och då  visar det som tidgare att ditt spel gått igenom, eller så kommer det upp en ruta ovanför spelet där det står omatchat spel. Detta betyder att just nu finns det ingen bookmaker (spelare) som vill anta vårt spel. Se bild

 Då har vi tre valmöjligheter. Som följer nedan

  1. Vi annullerar spelet och väljer ett annat odds och gör om samma sak. Nu finns det en bookmaker som erbjuder 1,65, vill vi ta detta, skriver vi 1,65 och klickar på placeras spel.
  2. Vi låter oddset ligga kvar och ser om det är någon som vill köpa oddset närmare match. Om vi inte får någon som matchar oddset får vi tillbaka pengarna på kontot, när matchen startar.
  3. Vi kan också behålla vadet när matchen börjar och då blir det ett livebet. För att göra detta så tittar man uppe i rutan för omatchade spel, där finns en ruta som heter behåll, vi klickar i rutan behåll, vårt spel lever då även när matchen har startat. När någon bookmaker (annan spelare) tycker att man ska matcha spelet så gör man det och då har spelet gått igenom. Om ingen vill matcha spelet så får vi pengarna tillbaka efter matchen, alternativ man kan även bryta spelet i de flesta fallen med cash out knappen.

Man kan se på graferna som finns tillgängliga vad oddset har varit som högst under dagen. I denna match fanns det en bookmaker (spelare) som har erbjudit 1,81 som högst på morgonen. Som lägst är det just 1,59.  Alltså är det absolut inte orimligt att spelet på 1,75 ska kunna gå igenom. Då har man från vanliga spelbolaget gått från 1,52 till 1,75 innan matchen har börjat.

Med andra ord ett riktigt bra odds på att vara spelare.

FÅ 450 KR GRATIS ATT TESTA

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *