Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 29/11 – Franska andra ligan bjuder på ett riktigt bra boka spel!

Två täta lag gör upp om tre poäng

Då närmar vi oss december med stormsteg och den första snön har börjat falla även över södra delen av landet. November månad har varit en fantastik spelmånad, om man följt med mig i mina rekar så har man gjort en bra julklapp till sig själv. Jag har dragit in närmare 20 000 kronor netto denna månad, detta bara på att spela på eminenta Betfair Exchange. Med två dagar kvar så kommer denna summa givetvis passeras med stort kunnande och ett litet råge stolpe in.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsChambly – AC Ajaccio

Tätt spelande lag jagar viktiga poäng

När Chambly tar emot Ajaccio på hemmaplan är det ett lag som inte har startat säsongen speciellt bra S 15 V 4 O 4 F 7 M 11:17 P 16, placerar laget på en sextonde plats inför denna fredagsomgång. Men som ni ser är det ett lag som verkligen inte släpper in mycket mål, dock har man klara problem med att göra mål. Nu ska det tilläggas att man är på gång. I senaste omgången klippte man till fjärde placerade Troyes på bortaplan så det sjöng i nätmaskorna (0-4) . Nu har man på de fem senaste spelat in fyra poäng, så kanske var detta bara en ren tillfällighet! Måste tilläggas att det var ett kompakt övertag spelmässigt för hemmalaget (63%) men man hade inte ett enda skott på mål. Chambly sköt endast sex skott på mål och där rann fyra in bakom för dagen urusla Gallon i hemmamålet. Nu står man för ytterligare en tuff match, men denna gång på hemmaplan, när man tar emot tredje placerade Ajaccio. Hemma har man varit rent av urusla i säsongsupptakten. S 8 V 1 O 3 F 4 M 3:11 P 6, detta oroar nog de flesta hemmafans, men med segern senast finns det givetvis bra förhoppning att man ska börja vinna även hemma.

Fem raka utan förlust kan bli en sjätte

Det är ett formtoppat Ajaccio som kommer till bortamötet på Stadion Pierre Brisson. Laget har gått otroligt bra och har i seriesammanhang inte förlorat sedan 30:e augusti då man förlorade mot Auxerre borta (3-1). Sedan dess har man fyra segrar och fem kryss i serien. Man har dock problem framåt, där man bara har orkat sparka in arton bollar i motståndarkassen S 15 V 7 O 6 F 2 M 18:11 P 27. Detta måste givetvis förbättras om man ska orka hålla topplacering hela vägen in i slutet. Med endast två förlorade matcher så är man med där uppe i toppen och slåss (3:a) med bland annat serieledande Lens. I senaste matchen blev det kryss mot sjunde placerad Clermont (1-1) och innan dess också kryss borta mot Guingamp (1-1), känns tendensen igen! När man nu åker till ett lag i nedre regionerna krävs det givetvis en trea, men det kan bli väl så svårt när man inte gör fler mål framåt. Det är trots detta ett riktigt bra bortalag S 7 V 4 O 2 F 1 M 10:6 P 14, så när man åker till bortamatchen och vet att hemmalaget vann enkelt mot fyran i serien i förra omgången så är man givetvis varnade på att det blir en tuff match, ska det bli poäng ikväll måste allting klaffa perfekt.

Speltipset blir ett boka spel till 3,55 på Spelbörsen

När man tittar på förutsättningarna för detta spel så skulle det kunna vara ett riktigt bra backa spel. Ajaccio har inte förlorat sen i augusti i seriespelet och har dragit ihop nio poäng på de fem senaste. Dock är det lite för mycket kryss att ta hänsyn till. När dessutom hemmalaget krossade fjärde placerade Troyes i senaste omgången så måste vi ta med oss detta, dessutom spelar alltid hemmaplan en viktig roll trots det dåliga hemmafacit som man har. Jag tycker därför att boka spelet till 3,55 (ökat lite under fredagen) är ett riktigt bra spel, då bortalaget faktiskt bara har två förluster på hela säsongen och båda dessa kom i början av serien.

Spelförslaget:
Liga: Ligue 2 / Land: Frankrike / Spelplats:  Stadion Pierre Brisson (Beauvais) / Spelstopp: 29/11 kl 20,00 / Insats 666 kr / Spel: Boka Chambly / Odds 3,55 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *