Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 19/11 Inför Slovakien – Azerbajdzjan – Ett Asien backa spel liras.

När vi äntligen går in i de  sista spelen i EM kvalet så backar vi ett Asien spel till över 2 gånger pengarna på Spelbörsen. Jag tittar närmare på tuffa Grupp E, där man helt har glömt bort Slovakiens chanser att gå vidare. Nu har man möjligheten att tvåla dit svaga Azerbajdzjan på hemmaplan för själva ge sig chansen till avancemang vid rätt resultat i matchen Wales – Ungern. Jag lägger mitt spel på Betfair Exchange, där jag får över två gånger pengarna.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsSlovakien är bortglömda!

Efter att Slovakien i sin senaste match fick ett riktigt däng mot ett skadedrabbat Kroatien borta (3-1) så är det ingen som räknar med att Slovakien ska orka med och resa sig för att kriga om den sista biljetten till EM i Grupp E. Men när Wales och Ungern möts ikväll så finns det ypperliga tillfällen att knipa den så åtråvärda andra platsen efter Kroatien som vunnit och gått vidare.Tabellen säger, att ett kryss i Wales – Ungern matchen och en vinst för Slovakien med ett mål eller mer så är det tack och hej för dessa två lag och Slovakien blir då tvåa. Detta är absolut ingen omöjlighet då det är två lag som som kommer spela försiktigt för att inte blotta sig för tidigt i matchen.

När Slovakien nu dessutom får möta Azerbajdzjan hemma som inte har något att spela för och är helt urusla så ska detta vara en enkel nöt att knäcka för de annars så missnöjda Slovakerna som såg sig uppätna i Kroatien trots en tidig ledning i matchen. Azerbajdzjan har bara tagit en poäng och den kom överraskande mot Kroatien hemma, vilket var en ren underskattning från bortalaget, detta kommer absolut inte hända när Slovakien ikväll slåss om möjligheten att spela EM 2020

1. Kroatien 8 5 2 1 17:7 17
2. Ungern 7 4 0 3 8:9 12
3. Wales 7 3 2 2 8:6 11
4. Slovakien 7 3 1 3 11:11 10
5. Azerbajdzjan 7 0 1 6 5:16 1

Speltipset blir ett Asien med seger för jagande Slovakien.

Senast Slovaken spelade mot Azerbajdzjan på bortaplan så blev det en komfortabel seger, ja rent av en kross (1-5).  Att vi ska vänta oss likadana siffror ikväll är kanske att ta i, men att man kommer gå för segern och att man kommer göra mer än ett mål på sin hemmaborg City Arena Trnava, det är jag så säker på. Jag backar ett spel till 2,10 gånger pengarna på Betfair Exchange. Jag lirar ett Asien spel Slovakien -1,5 mål, vinst blir det vid seger för Slovakien med två mål och mer.

Spelförslaget:
Liga: EM kval / Land: Slovakien / Spelplats: City Arena Trnava (Trnava) / Spelstopp: 19/11 kl 20,45 / Insats 666 kr / Spel: Backa Slovakien Asien – 1,5 / Odds 2,10 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *