fbpx
Connect with us

Speltips 16/1 Inför lördagen blir det åter en blandad kompott.

Publicerad

on

Full pott för fredagens rekar för undertecknad vilket blev ett fint plus i kassan. Nu åtta gröna rekar och endast en röd på två dagar. Lördagen ger som vanligt möjlighet till stort utbud, jag fortsätter min väg med en liten blandad komplott och ännu en gång ger jag mig ut på isen, en is som jag verkligen inte känner mig bekväm med, men som fortsätter testas på form och tabell.

👉 RÄTTADE REKADE SPELFÖRSLAG FREDAG:
🟢 Spanien – Brasilien över 55,5 mål / Odds 1.82 / Slut 58 mål.
🟢 Jong AZ – Almere 2:a / Odds 1.60 / Slut 2-5. ( Maxbet)
🟢 Jong AZ – Almere 2:a Asien – 1,75 / Odds 2.96 / Slut 2-5.
🟢 Karlskoga – Väsby 2:a / Odds 1.50 / Slut 6-0.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ HANDBOLLS – VM.
Massor av överraskningar under dag två i handbolls – VM och detta är ju alltid trevligt. Idag går Sverige åter in i spel, denna gång mot Chile som absolut är ett sämre lag än Nord Makedonien som Sverige krossade (32-20). Chile som överraskande gjorde en riktigt bra match mot Egypten i första omgången förlorade bara med sex bollar ( 29-35). Chile är gruppspelets klart svagaste lag och här ska det inte handla om Sverige ska vinna eller inte, utan hur stora siffrorna till Sveriges fördel kommer bli. Kollar man oddsen inför matchen så erbjudes inte ens spel på att Sverige ska vinna, eller så ligger oddset på 1.01-1.03. Så stora favoriter är alltså Sverige. Men att spela Sverige ska vinna matchen är lönlöst de ger inga pengar och det är något som bara ska ske. Jag väljer istället att vända blicken mot målspelet. Här jag tror att det inte kommer bli överdrivet mycket mål i matchen, under 57.5 mål tror jag mer exakt. Detta då Sverige inte kommer att behöva bomba fullt och kan rotera spelare och inte behöva driva upp tempot. Sverige kommer inte få speciellt mycket draghjälp av Chile när det kommer till målskyttet vilket gör att jag tror målsiffrorna kommer att hållas nere. Alltid svårt att se vart vi ligger då vi har många unga nya spelare i laget så spelvärde är lite lägre än om vi hade gått in i ett senare skede mot Chile.

👉 Chile – Sverige under 57.5 mål / Odds 1.82 / Spelvärde 3 av 5.

✅ BORUSSIA DORTMUND – MAINZ / AVSPARK 15.30
Efter tränarbytet har Dortmund kommit igång ordentligt. Nya tränaren Terzic tog över efter storförlusten mot Stuttgart och sedan dess har man fyra vinster och en förlust. Denna match ska man verkligen vinna och sen gäller det givetvis att få hål på ett desperat Mainz. Men när Håland äntligen är tillbaka så ger det extra kraft framåt. Anfallaren stod för två mål i lagets senaste match mot Leipzig, en match som man vann borta (1-3). Dortmund kommer till mötet med tre raka vinster i bagaget, där man vunnit alla matcher med två mål. Ännu större vinstmarginal i helgen? Mycket talar för det, det går inte bra för Mainz, det ser ut som att det blir spel i andradivisionen nästa säsong. Bara sex poäng efter femton omgångar och dagsformen talar inte för någon förändring. Mainz såg ut att ta poäng mot Bayern nyligen efter att ha lett i halvtid med 2-0, men sedan blev man helt utspelade i andra och blev krossade (5-2). Utöver det har man förlorat mot såväl Werder Bremen som Eintracht Frankfurt i ligaspelet, samtidigt som man åkte ur tyska cupen. Här kan siffrorna komma att rinna iväg och jag väljer att spela ett Asien spel där Dortmund ska vinna med två bollar eller mer. Detta blir ett Maxbet från min sida, jag anser att det ska vara så stor skillnad mellan lagen.

👉 Dortmund seger Asien -1,75 / Odds 1.80 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet).

✅ FC EMMEN – VITESSE / AVSPARK 16.30
Här kommer det två spel, dels på vanliga 1X2 marknaden, dels ett på Asien marknaden, bägge spelen till Vitesse fördel. Laget ligger på en tredje plats med 35 poäng bara tre poäng från serieledande Ajax och har fina 27-12 i målskillnad. Dock ska påpekas att man inte är bra på bortaplan där man bara har tagit 13 poäng på åtta spelade matcher. Men det ska inte spela någon roll för nu möter man seriens sämsta lag som bara har orkat med 5 poäng på sexton matcher, man har dessutom 16-41 i målskillnad. Som jag skrev i igår när det gällde Almere så är det alltid svårt att göra mål på beställning, men här ska man kunna vinna med två bollar eller mer så Asien spelet ser onekligen riktigt bra ut till nästan tre gånger pengarna. Vanliga 1X2 är även detta ett Maxbet.

👉 Vitesse seger 2:a / Odds 1.56 / Spelvärde 5 av 5 (Maxbet).
👉 Vitesse seger Asien -1.75 / Odds 2.95 / Spelvärde 3 av 5.

✅ DAGENS ISHOCKY.
De säger att man ska hålla sig till det man är lite bättre på istället för att gå in och spela på saker som man är novis i. Men efter att spelen gått in på ishockey några dagar så ska jag göra ännu ett försök. Att oddsen lockar i dessa match är det väl ingen att snacka om. Kan jag dessutom få igång experterna som finns där ute så är det ännu bättre. För visst måste det reta er något enormt att jag går in och sätter hockeyspelen på noll kunskap om lagen? Så med andra ord kom med era spel så slipper jag leka expert i denna ädla sport, vi behöver er på sidan. Nu kör jag på en dubbel med en liten insats så ni får gärna komma in med bättre spel än vad jag kan prestera.

Jag börjar med Brynäs – Skellefteå med nedsläpp 15.15. Brynäs verkar ha lyft sig men åkte på däng senast mot Luleå borta. Skellefteå är ju urdåliga borta med tre raka förluster. Nu möter man dock ett sämre lag och ska kunna ta med sig alla poängen. Enligt vad jag förstått så har Skellefteå underpresterat och har ett bättre lag än vad tabellen visar. Alla slår alla så här går jag på det bättre placerade laget och tar åt mig oddset på 2.20.

Min andra match hämtar jag från Finland med nedsläpp 16.00. Serietvåan Ilves med 48 poäng tar emot seriens just nu sämsta gäng i form av Hameenlinna som bara har 17 poäng på 23 matcher, Hameenlinna har dessutom bara 1 poäng på de fem senaste, medan hemmalaget har tagit 9 poäng. Oddset är förvånats värt högt på toppen mot botten match då vi får hela 1.56 på hemmaseger (varför får ni som har koll gärna återkoppla med) så jag kommer att spela denna som en singel förutom dubbeln med Skellefteå seger.

👉 Ilves seger 1:a / Odds 1.56 / Spelvärde 3 av 5.
👉 Dubbel: Skellefteå & Ilves seger / Odds 3.43 / Spelvärde 2 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen