fbpx
Connect with us

SPELTIPS 30/11 – Spelbörsen ger ett riktigt bra spelvärde på Championchip match

Publicerad

on

Betfair Exchange fortsätter leverera pengar in på november kontot till oss. Nu är det novembers sista dag och då bokar jag mach i Championchip. November har varit årets bästa spelmånad och även igår levererades det pengar in när vi satte matchen i franska andra ligan. Idag är det massor av fina matcher, men jag riktar in mig på att gå i Englands andra liga där jag hittar riktigt bra boka spel.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsWigan – Reading

Viktig hemmamatch mot ett svagt Reading

På DW Stadium hittar jag ett möte från de nedre regionerna. Wigan har gått segerlösa i sex raka omgångar, men här ska de ha god chans att vända den negativa trenden, tror i alla fall de flesta experter som spelar på stryktipset. På hemmaplan är The Latics förhållandevis vassa med 13 poäng på åtta matcher. Bland annat har topplaget Nottingham besegrats hemma. Laget placerar sig på en tjugoandra plats inför eftermiddagens drabbning, det är ju också där de ska ligga om man ser till lagets kapacitet. S 18 V 4 O 4 F 10 M 16:28 P 16. Under veckan gjorde man faktiskt en riktigt bra match när man pressade Millwall borta (2-2), ett Millwall som är ruggigt starka hemma.Nu är det otroligt viktiga tre poäng som står på spel när bottenkonkurrenten Reading kommer på besök. Ska man verkligen kunna ta alla tre som experterna säger?

Bortalaget har spännande offensiv som inte klickar

Reading är, precis som hemmalaget, inte mycket för världen just nu, men sen tränarbytet har man spottat upp sig betänkligt och det var närma att man klippte en poäng under veckan mot självaste Leeds, ett Leeds som faktiskt vann orättvist med sent segermål. Reading ser ganska spännande ut framåt med Swift, Ejaria, Méïté och Puscas, men trots det har man inte orkat göra mer än arton mål S 17 V 5 O 3 F 9 M 19:22 P 18, dock så är man rätt täta bakåt. Förra helgen förlorade man mot Brentford även det på bortaplan (1-0) och innan dess hade man två segrar hemma Luton (3-0) Millwall (2-1) , ser tendensen i bra hemma sämre borta och detta ska man givetvis ta med sig i spelet. En artonde plats är tabellplaceringen för närvarande, men efter dagens match kan de ha ramlat ner några platser, eller klättrat, i den jämna tabellen.

Spelförslaget blir emot strömmen

Jag ser ett spelvärde att boka Wigan, jag tycker att de har ett på pappret sämre lag än Reading och jag anser inte att Reading ska ligga och vara orolig för nerflyttning. Nu är det bortaplan och den är alltid svår, men skulle man bara spela som hemma så ska man inte bara ta en poäng i denna match man ska klippa alla tre poängen.Boka spelet på Wigan till otroligt fina 2,76 innebär att som bookmaker vinner jag både på kryss och en tvåa.

Spelförslaget:
Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: DW Stadium (Wigan) / Spelstopp: 30/11 kl 16,00 / Insats 666 kr / Spel: Boka Wigan / Odds 2,76 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen