fbpx
Connect with us

SPELTIPS 4/11 – Wolverhampton – West Ham, här är favoriten övervärderad!

Publicerad

on

Två av höstens stora fiasko lag i match mot varandra, här överspelas favoriten och detta ska tas som en varning. Men boka på Betfair Exchange till bra odds är absolut ett spel som ses till fin chans att ta in nya spel i december.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsEn match med två krislag som bägge behöver en trea

Wolverhampton har inte alls lyckats bevara det fina spel som man visade upp under förra året, man ligger förvisso på samma poäng som storlaget Tottenham, S 14 V 4 O 8 F 2 M 19:17 P 20  men man har ändå misslyckats med att bygga vidare på den fina trend som gjorde Wolverhampton och Watford till säsongen pop lag förra året. Åtta kryss tar givetvis hårt på poängskörden, men man ska också konstatera att man faktiskt bara förlorat två matcher under säsongsinledningen. Det som brister i år är framåt, där man bara orkat med att sparka in sjutton bollar i motståndarmålet ”än så länge”. Senast kryssade man mot årets pop lag Sheffield United hemma (1-1) vilket var starkt då Sheffield spelar med enormt självförtroende och visar att trots seriens sämsta budget kan man som lag ta poäng mot de absolut bästa. Att Wolverhampton är dåliga ska vi ta bort direkt, men vi förväntar oss mer av detta lag som förra året överöste oss med grym fotboll och mål i parti och minut. På hemmaplan har man bara en förlust och den kom mot Chelsea (2-5)  och det var i september. S 7 2 O 4 F 1 M 10:10 P 10, nu tar man an sig ett riktigt krislag som verkligen är desperata och har läckt som värsta pasta silen under säsongen, kanske det nu är dags för Wolves att få till det ordentligt i den offensiva biten? Boly är skadad och kommer inte att spela den här matchen. Det är ett stort avbräck för ett lag som inte har den största bredden i serien, dock har man en stark elva och den är i stort sett den samma som förra året spelade grym fotboll.

West Ham har på pappret en trupp för topp sex

Det var många som trodde att Manuel Pellegrini skulle få sparken inför den intensiva december månad och hade det blivit en förlust borta mot Chelsea i helgen som var så hade han förmodligen inte fått vara manager i denna match mot Wolverhampton. Som det ser ut i tabellen har man inte mer än fyra poäng ner till nedflyttningsplatserna S 14 V 4 O 4 F6 M 17:23 P 16, men det är också bara fem poäng upp till femte placerade Crystal Palace så tre poäng i kvällens match så är man givetvis med igen. Senaste visade man att man faktiskt kan täppa till bakåt, då man vann mot Chelsea borta med (0-1).  Nu ska det sägas att Chelsea är slitna då truppen är ung och inte speciellt bred, samt att man matchar hårt på samma spelare både i ligan och i CL spelet. Innan Chelsea matchen har det varit öppna spjäll bakåt, eller vad säga som West Ham – Newcastle (2-3), Burnley –  West Ham (3-0) Tottenham – West Ham (3-2) här är det bara matchen mot Tottenham som får räknas som någorlunda godkänd. På bortaplan har man börjar säsongen bättre än hemma S 7 V 2 O 3 F 2 M 7:9 P 9 vilket får en lite att höja på ögonbrynen. Nu är Jack Wilshere borta och också målvakten Lukasz Fabianski samt Manuel Lanzini.

Jag går emot spelarna och alla experter

Tittar man på hur starka Wolverhampton varit med bara två förluster, så kan man förstå att man blivit stora favoriter i matchen. Samtidigt som West Ham har visat sig vara helt urusla bakåt och inte får till spelet, med detta sagt så kam man ju förstå odds sättningen i denna match  Men jag ser ett stort spelvärde i att boka hemmalaget, dels för att jag tror att West Ham fick en bra kick av segern borta mot Chelsea. Men också att man börjar förstå allvaret i West Ham, man kan inte längre gå ut och tro att man är bra för att man på pappret har en bra trupp och sen tro att det ska gå av sig själv. Nu vill jag tro att West Ham är på gång igen och att laget ska kriga till sig minst en poäng i denna match – Varför? På pappret har man ett starkt lag, ett lag som ska vara med och fajtas om topp fem och platser ut i Europa, det har inte Wolverhampton. Kan man sen ta med sig nollan in från förra matchen så kan det bli en angenäm kväll. Hemmalaget får inte till det offensivt och kommer bara från kryss i sin senaste hemmamatch. När boka Wolverhampton dessutom kostar mig under två gånger pengarna anser jag att spelarna inte hittat riktigt rätt ännu, den borde ligga på runt 2,30 – 2,50 för att vara mer realistisk. Jag bokar Wolverhampton till 1,80, vinner på x2 i matchen insats 666 kronor.

Spelförslaget:
Liga: PR / Land: England / Spelplats: Molineux Stadium (Wolverhampton) / Spelstopp: 4/12 kl 20,30 / Insats 666 kr / Spel: Boka Wolverhampton vinst vid x2  / Odds 1,80 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen