Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 8 /12 – Betfair Exchange ger oss grymma boka spel under söndagen

Tre boka spel liras under söndagen.

December fortsätter att leverera, hela veckan har varit klockren med att alla rekar från min sida har suttit klockrent. Nu går vi in i andra advent och då kommer det lite fler spel under samma tak, alltså går jag ifrån ett spel och bjuder upp till dans med hela tre boka spel i denna rek. Allting som vanligt på Betfair Exchange

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs



Union Berlin – Köln | Spelförslaget: Boka Köln | Odds 3,65 | Insats 666 kr

Köln har inte alls lyckats i Bundesliga denna säsong. Mot Augsburg senast hemma blev det dock poäng (1-1) det var första poängen sedan man slog Paderborn hemma i oktober (3-0), efter det ar det bara blivit två kryss, men nu fick man som sagt ta poäng igen. Med (12-28) i målskillnad och åtta poäng är man näst sist, det är bara Paderborn som är sämre. Denna söndag åker man till huvudstaden för match mot underbara Union Berlin och tas emot av en riktigt formstark Sebastian Andersson och hans lagkompisar. Union Berlin förlorade senaste mot Schalke men hade dessförinnan radat upp fyra raka segrar i liga och cup. Hemma är man fruktansvärt starka, men bland annat seger över serieledande Munchengladbach (2-0) och Dortmund (3-1), de fyra senaste har det blivit segrar och med (8-0) i målskillnad på dessa matcher ser jag dem som favoriter. Nu bokar jag för att Köln är desperata och kommer slita hårt för att ta med sig alla tre poängen. Vill man backa spelet får man över två gånger pengarna.

Sassuolo – Cagliari | Spelförslaget: Boka Sassuolo | Odds 2,56 | Insats 333 kr

Sassuolo är det offensiva bottenlaget som ligger på en fjortonde plats efter tretton spelade omgångar, med den galna målskillnaden (24-25). Man har dock bara vunnit fyra matcher och spelat två kryss på dessa matcherna. Bra framåt, men helt urusla bakåt vilket gör det till en match som egentligen skulle kunna sluta hur som! Nu har man blivit favoriter, men tittar man på att hemmalaget inte har vunnit mer än en hemmamatch på sex senaste verkar detta inte rätt enligt undertecknad. Cagliari är utan tvekan seriens skrällag, förra säsongen var man ett bottenlag men efter fjorton spelade matcher ligger man fyra i tabellen före lag som Roma, Atalanta, Napoli och Milan. Med en grym offensiv och en ok defensiv (29-17) fortsätter man överraskande plocka poäng. Cagliari förlorade säsongens två första matcher men har sedan gått rent, man har vunnit tio av de fjorton senaste matcherna inkl. cup matcher. Man kommer till start med en hysterisk målform.Nu har man ett par defensiva avbräck i målvakten Robin Olsen samt försvararen Luca borta, vilket kan ställa till det, hade dessa startat hade jag inte bokat utan backat spelet istället. Det kommer bli en offensiv match mer mycket mål om ser till bägge lagens offensiv, kan bara bortalaget hitta rätt i den defensiv biten kommer de åka hem med minst en poäng i denna match.

Waalwijk – Heernveen | Spelförslaget: Boka Waalwijk | Odds 3,14 | Insats 666 kr

Mitt sista boka spel läggs i Holländska ligan, där ett för dagen riktig dåligt hemmalag som ligger sist i tabellen S 15 V2 O2 F11 M 16:37 P 8 tar emot ett starkt Heernveen som placerar sig inför matchen på en sjätte plats S 15 V 6 O 6 F 3 M 24:18 P 24, vid en trea idag så närmare man sig PSV  och den så viktiga EL platsen. Hemmalaget har dock vaknat till liv med två segrar och ett kryss på de fem senaste matcherna, så det blir ingen enkel match för bortalaget om man nu trodde detta. Senast vann man borta mot Utrecht (0-1) som bara är en poäng från dagens motståndare, matchen innan tog man kryss mot FC Emmen (1-1). Heernveen har bara en förlust på de fem senaste, men här är det också två kryss, senast vann man mot Vitesse hemma (3-2) förlusten kom i matchen innan dess mot PSV borta (2-1). Jag ser detta som ett bra boka spel då Waalwijk faktiskt är i form om man ser till de senaste resultaten, kan dock inte se att man plockar alla tre poängen i matchen. Vill man backa detta spel så får man över två gånger pengarna,

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *