Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 3/1 – Inför Extremadura – Alcorcón bokas hemmalaget

Svår bortamatch, men ikväll lossnar det för ett bättre Alcorcón!

Då är vi inne på det nya året och det har fortsatt gå riktigt bra i spelen efter nyår, alla rekade spel har suttit än så länge, dock med lite hjälp av Cash Out knappen som alltid är användbar när det ser tung ut för något av lagen vi spelat på. Nu går vi vidare på årets tredje dag och utbudet var denna dag under all kritik, men det går alltid att hitta några spel att gnugga in sig på och ikväll blir det ett spel i spanska andra ligan där Extremadura  i bottenskiktet tar emot ett för dagen svagt Alcorcón. Jag hittar mitt spel som bookmaker på Betfair Exchange även denna kväll.



Extremadura – Alcorcón

Tufft för fattiga Extremadura!

Extremadura har det inte lätt i bottenskiktet av La Liga 2 S 21 V 5 O 6 F 10 M 18:27 P 21, placerar laget på en position som innebär nerflyttning ( 19:e plats ), nu är det mycket kvar och man har bara en poäng upp på säker mark samt endast sex poäng upp till dagens motståndare. De senaste tre omgångarna har dessutom sett riktigt bra ut där man har två kryss och man avslutade med en seger borta mot Sporting Gijon (0-1) innan jul uppehållet. Man har dessutom de senaste veckorna blivit mycket målsnåla med endast tre insläppta på de tre senaste matcherna. Försvarsspelet har annars varit deras stora svaghet tidigare, när man släpper in nio mål mer än man gör så har man givetvis problem. Man har lånat in talangen Rafa Mújica från Barcelona som ännu inte fått målskyttet att lossna, så det finns verkligen mer att ta av laget. På hemmaplan är man just nu näst sist i serien av alla lag. S 10 V 2 O 3 F 5 M 7:11 P 9, vilket måste bli bättre om man ska ha en enda chans att klara sig kvar i La Liga 2.

Alcorcón letar efter en trea!

Gästande Alcorcón har problem, efter att tagit en seger i mitten av november har man ett snitt på två avslut på mål per spelad match och man har på de fem senaste matcherna tre kryss och två förluster. S 21 V 6 O 9 F6 M 23:24 P 27. Dock är man otroligt svårslagna på bortaplan, här har man inte förlorat i årets serie S 10 V 3 O 7 F 0 V 13:8 P 16. Tyvärr ställer krysset till det för laget som på pappret faktiskt ska tillhöra topplagen i årets serie. Laget har fem poäng upp till en kvalplats, vilken man innan serien absolut hade som mål att nå, men det är också bara nio poäng upp till just nu andra placerade Almeria som har en av två direktplatser, så det finns ännu hopp om en bra säsong. För att nå dit måste man börja vinna och det givetvis både på bortaplan där man kryssar, men också på hemmaplan där man är horribelt dåliga för tillfälligt.

Spelet blir ett boka spel på Extremadura

Det är dags för Alcorcón att ta tag i sig själva och börja producera tre trepoängare för att ha möjlighet att kliva upp på den så åtråvärda kvalplatsen och för att jaga direktplatserna. Nu kommer man tillbaka efter jul och nyårsfirandet till match mot ett för dagen starkt hemmalag. Som vi alla vet spelar hemmaplan alltid stor roll, men i fallet Alcorcón är det tvärtom då man faktiskt är bättre på bortaplan än på hemmaplan i årets serie. Även om Extremadura var bra innan juluppehållet så är detta en match som bortalaget måste kunna ta en trepoängare på eller åtminstone fortsätta med att spela kryss. Hemmalaget har blivit favoriter i denna match, vilket enbart relaterar till att man har hemmaplan och att man innan uppehållet hade bättre form. På pappret är Alcorcón ett klart bättre lag trots lånet av jättelöftet Rafa Mújica från Barcelona till Extremadura, nu måste man bara gå ut och börja visa detta i kvällens match. Jag går emot spelarna och de “vanliga” spelbolagen och agerar bookmaker där jag bokar Extremadura, vilket betyder att jag vinner spelet på x2.

Spelförslaget:
Liga: La Liga 2 / Land: Spanien / Spelplats:  Estadio Francisco de la Hera (Almendralejo) / Spelstopp: 03.01.2020 19:00 / Insats 888 kr / Spel: Boka Extremadura vinst vid x2  / Odds 2,48 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titta även på

Close