fbpx
Connect with us

SPELTIPS 4/1 – Inför lördagen bygger vi en dubbel på Betsafe

Publicerad

on

Spelen i januari fortsätter att sitta perfekt, 4/4 har genererat pengar till de som följt spelen.  Det är FA cupen i England, då det alltid är svårt med cup, avvaktar jag spel tills jag ser laguppställningarna drygt en timme innan avspark. Jag väljer att hoppa FA Cupen till att börja med i denna rek och koncentrerar mig på alternativ som känns riktigt bra. Jag spelar en dubbel på Betsafe denna lördag.

Ta del av vårt erbjudande på Betsafe när det gäller detta spel. Som ny kund dubblar du dina pengar upp till 500 kronor genom att klicka på länken och registrerar dig.

Till Betsafe



Valencia – Eibar / spel 1:a / odds 1,64 / avspark 13,00

Valencia är favoriter till enkel seger!

När jag tittar på dagens dubbel börjar jag med att dra mitt första rek till La Liga och matchen på Estadio de Mestalla (Valencia). Här tar hemmalaget mot ett för dagen formstarkt Eibar med två segrar och ett kryss innan uppehållet, nu måste vi dock påpeka att en av segrarna var i cupen. Innan dess hade man fem raka förluster, vilket visar att man inte är laget som ska höjas för mycket till skyarna. Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Eibar sju gjorda mål sammanlagt i de nio bortamatcher man spelat. På bortaplan har Eibar i genomsnitt släppt in 1,44 mål på de nio bortamatcher man spelat. S 9 V 1 O 4 F 4 M 7:13 P 7. Eibar har ett facit denna säsongen i La Liga med arton gjorda mål. På de arton matcher som Eibar har spelat så har man ett snitt på 1,00 producerade mål framåt per match. Eibar har totalt spelat arton matcher under säsongen och på dessa 18 matcher har man släppt in 28 mål, ett snitt på 1,56 insläppta mål per spelad match S 18 V 5 O 4 F 9 M 18:28 P 19, detta ger en sextonde plats inför dagens match.

Nu möter man ett riktigt bra hemmalag som fortfarande inte har förlorat på sin borg. Valencia har ett genomsnitt på 1,67 mål per match hemma på totalt 9 matcher. På hemmaplan har Valencia släppt in 1,00 mål i genomsnitt denna säsongen i La Liga. S 9 V 4 O 5 F 0 M 15:9 P 17.  Per match har Valencia ett snitt på 1,56 gjorda mål, på de 18 matcher som spelats i La Liga under säsongen som gått. Valencia har under säsongen släppt in totalt 25 mål i ligan på de 18 matcher som spelats. S 18 V 7 O 7 F 4 M 28:25 P 28, här finns det givetvis mer att önska av det defensiva spelet. Men man är med och slåss om platserna högst upp och inför dagens match är man på en åttonde plats.

Här har Valencia blivit favoriter vilket de givetvis också ska vara om man tittar till statistiken på hemma och borta facit. Valencia dras med lite skador inför matchen och det är givetvis något man måste titta på när laguppställningarna  kommer. Jag tycker att detta är ett riktigt bra spel till 1,64 i odds när Valencia dels har hemmaplan och dels inte förlorat på sin borg ännu. Nu möter man ett lag som man absolut ska ta alla tre poängen ifrån under denna tidiga lördagsmatch.

Barrow – Ebbsfleet / spel 1:a / odds 1,50  / Avspark 16,00

När jag vänder mig till min andra match i min dubbel så spelar jag på ett lag som verkligen har genererat pengar in under hela julhelgen till oss. Barrow som är serieledare i National League har verkligen visat att man vill behålla sin första plats inför vinter/vårspurten. Man går på som en ångvält och det ska mycket till för att de ska förlora alla tre poängen i sina matcher. S 27 V 16 O 4 F 7 M 50:30 P 52, man har en riktigt bra form med tre segrar och två kryss på den fem senaste. Dock är det på bortaplan man är bäst med 31-19 i målskillnad. På hemmaplan S 13 V 8 O 2 F 3 M 19:11 P 26, ser det förvisso också bra ut men man har större problem med målskyttet hemma än borta, kanske det lossnar i eftermiddag när man möter ett Ebbsfleet som ligger näst sist i serien. S 28 V 5 O 10 F 13 M 38:51 P 25. Nu har bortalaget lyft lite under de fem senaste där man har tre kryss en seger och endast en förlust på de fem senaste. I dessa fem matcher har man dock inte mött något av de riktigt bra lagen som slåss om uppflyttning. Laget gör det bra på bortaplan om man ser till hur man placerar sig i tabellen S 14 V 3 O 5 F6 M 19:23 P 14, man är alltså bättre borta än hemma vilket får mig att lite höja på i alla fall ett ögonbryn, då även hemmalaget är detta.

Barrow har givetvis blivit stora favoriter och de ska ta alla tre poängen i denna match. Detta är matcher som man måste vinna om man vill flyttas upp till de riktiga ligorna i England, det är galet jämt i toppen så det blir blåstället på och full fart framåt som vanligt för att bärga på förhand en säker trea.

Spelstopp: 4/1 kl 13,00  / Insats 800 kr / Spel: Dubbel  / Odds 2,46  / Spelbolag: Betsafe

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN OCH TA DEL AV EN GRYM KAMPANJ HOS BETSAFE. DUBBLA DINA PENGAR UPP TILL 500 KRONOR OCH SPELA PÅ MIN DUBBEL ELLER NÅGOT ANNAT SPEL DUBBLA DIN INSÄTTNING UPP TILL 500 KR

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET.

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen