fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELFÖRSLAGET 5/1 – En dubbel på Betsafe till över två gånger spelas.

FA cupen och Serie A med Lazio bildar en riktigt fin dubbel under söndagen

Igår satt min dubbel riktigt fint på Betsafe, men det var igår. Nu är det ny dag och nya möjligheter för ännu en dubbel. Jag spelar även denna på Betsafe – där ni kan ta del av ett riktigt bra erbjudande från oss och dubbla era pengar upp till 500 kronor som ny kund. Jag hittar mitt spel i Serie A och i den så svåra FA cupen som även spelas denna söndag.

Ta del av vårt erbjudande på Betsafe när det gäller detta spel. Som ny kund dubblar du dina pengar upp till 500 kronor genom att klicka på länken och registrerar dig.

Till BetsafeBrescia – Lazio / spel 2:a / odds 1,66 / avspark 12.30

Botten mot toppen kan bli underskattning!

Dagens första rek på söndags dubbeln hämtas från Italien och Serie A. Här ta Brescia emot Lazio på Stadio Mario Rigamonti (Brescia). en match på förhand ser otroligt enkel och bekväm ut för bortalaget. S 17 V 4 O 2 F 11 M 15:29 P 14 placerar hemmalaget under strecket på en artonde plats. När man dessutom är sämst i hela ligan hemma S 8 V1 O 1 F6 F 8:17 V 4 ska det i praktiken inte finnas något hopp för hemmalaget eller! Man har faktiskt vaknat till liv lite genom att på de fem senaste vunnit två och kryssat i senaste matchen mot starka Parma borta (1-1). Brescia har gjort totalt 15 mål på 17 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 0,88 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Brescia ett snitt på 1,71 insläppta mål per match, på de 17 matcher som spelats. Men kanske julvilan kom i rätt tid?

Lazio jagar topptrio!

S 16 V 11 O 3 F 2 M 38:16 P 36 har bortalaget spelat in än så länge, med denna rad jagar man Inter och Juventus i toppen och man är bara sex poäng efter inför dagens match. Nu går man in med ett enormt självförtroende inför denna match, då man har fem raka segrar och man fullständigt krossade Juventus hemma i en av dem (3-1). Senast besegrade man Cagliari borta (1-2) ett lag som placerar sig på en sjätteplats. På bortaplan har man fyra segrar och ett kryss på de fem senaste S 8 V 5 O 1 V 2 M 14:9 P 16, laget har ett snitt på 2,38 mål per match, hur ska hemmalaget kunna stoppa detta facit?

Valet av spel är egentligen alldeles för enkelt, inte har väl Lazio helt tappat formen under juluppehållet! Detta bör bli en riktigt bra två, det skulle även kunna vara ett riktigt bra spel med Asien Lazio – 1 mål. Jag nöjer mig dock med tvåan i min dubbel och lirar Asien på ett singelspel.

Gillingham – West Ham / odds 1,50 / avspark 19,15

Gillingham måste jobba hårt för omspel!

Gillingham är ett lag på övre halvan i League One, när man nu ställs mot West Ham ska man egentligen inte ha en chans, det ska väl egentligen bara handla om hur stor förnedringen ska bli. Men det är FA cupen och de bättre lagen har en förmåga att rotera alldeles förfärligt i sina laguppställningar inför möte med sämre lag. Med andra ord, hur hårt kommer West Ham satsa på att denna match? Ska man visa sin dåliga sida som Newcastle gjorde igår då laget bara klarade 1-1 mot ett mediokert Rochdale eller går man för vinst!

West Ham har inte råd att förlora!

West Ham med ny tränare började bra med en riktigt kross i helgerna som var mot Bournemouth (4-0).  Med tanke på att man är med i bottenstriden av Premier League var det välbehövliga poäng. Det är David Moyes som återigen är ansvarig för West Ham och att han inför dagens match inte skulle gå för seger ser jag som helt otänkbart, inte ens om man ser till det prekära läge man har i serien. Det råder klasskillnad mellan lagen även om bortalaget sladdar i PL.

Detta spel känns som ett spel som inte ska misslyckas på förhand. Att West Ham vill ha ett returmöte och då gå på halvfart, ser jag inte som ett alternativ, man måste kliva vidare för att få möjlighet att fortsätta sin satsning på klättring i serien. Att West Ham skulle förlora, den ska vi inte ens räkna med, det vore ett riktigt snedsteg för Moyes redan efter sin andra match och skulle inte gillas av hemmapubliken.

Spelstopp: 5/1 kl 12,30  / Insats 888 kr / Spel: Dubbel  / Odds 2,49 / Spelbolag: Betsafe

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN OCH TA DEL AV EN GRYM KAMPANJ HOS BETSAFE. DUBBLA DINA PENGAR UPP TILL 500 KRONOR OCH SPELA PÅ MIN DUBBEL ELLER NÅGOT ANNAT SPEL DUBBLA DIN INSÄTTNING UPP TILL 500 KR

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET.

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar