Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 2/12 inför Preston – West Bromwich nu faller glorian!

West Bromwich är starka och ska kunna ta poäng.

När vi nu äntligen går in i december månad så förväntas ljuset snart komma tillbaka på vår himmel, mörkret som har sänkt sig som ett lock över vårt i vanliga fall ljusa vackra fosterland är bara några månader borta.

Desto ljusare är det på spelhimlen för alla er som följt mina spel under november månad.Trots lite famlande i mörker på novembers sista dag så blev det den bästa månaden på året. Nu börjar vi om igen och gör om samma fina spel även i december månad. Denna månad kommer jag inte bara att bjuda på  singelspel, jag kommer också ladda upp för att sätta in ett par dubblar till bra odds, allt för att dryga ut kassan inför utdelningen av årets julklappar.

Ikväll hittar jag riktigt fint spel England, spelet är ett bookmaker spel och det bokas givetvis på Betfair Exchange.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsPreston – West Bromwich

 

Preston ner på jorden igen!

Det är ett riktigt toppmöte i Championship när Preston tar emot West Bromwich under måndagskvällen. Ett möte där West Bromwich kan gå upp i serieledning igen vid vinst då det är hängmatchen efter helgen. Preston som fullständigt överpresterat, verkar nu ha kommit tillbaka i sina vanliga rutiner igen, många insläppta mål och dålig fart framåt. Laget slutade på en medioker fjortonde plats förra säsongen men har verkligen visat att man kanske är ett bättre lag än så. I inledningen av säsongen har man radat upp vinst efter vinst och ligger på plats sex i serien efter arton spelade omgångar. Jag vet inte hur många gånger jag sagt att Preston har ett bra lag när det gäller de tolv bästa spelarna i laget, men att resten sen är koner och ren utfyllnad. Givetvis håller det inte i  längden och att de nu åkt på två raka nederlag förvånar inte undertecknad. Det började med att man förlorade borta mot Derby (1-0), sen kom smällen när man åkte på ett riktigt däng i förra omgången mot mediokra Hull, det också borta (4-0). Nu ska man möta ett av seriens bästa lag och då gäller det inte bara ha bästa laget på planen, man måste också sätta på sig blåstället och jobba frenetiskt för att kunna ta poäng. Nu måste man höja ett varningsfinger för att Preston för tillfälligt är seriens absolut bästa hemmalag. S 9 V 7 O 2 F 0 M 25:10 P 23, detta har stor respekt på val av spel och ser man att man har hela femton plus mål och noll förluster så blir det en extremt svår match för West B att vinna. Preston kan få klara sig utan Ben Davies och Darnell Fisher. Dessa två spelarna är osäkra till spel på grund av skador, duon missade även senaste ligamatchen mot Hull.

Tuff bortamatch väntar för seriens bästa lag

West Bromwich ska försöka ta över serieledningen igen från Leeds som har spelat en match mer, en vinst under måndagen skulle betyda att West Brom klättrar förbi. Man hade en riktigt stark säsong redan förra säsongen men det räckte inte hela vägen. Då fick man se sig besegrade av Aston Villa i kvalspelets första runda. I år ser man ännu starkare ut och ska vara ett av de tre – fyra lag som ska göra upp om direktplatserna till den så prestigefulla PL. Säsongen har börjat otroligt bra S 18 V 11 O 6 F 1 M 35:19 P 39, där förlusten kom mot Leeds borta (1-0) för övrigt den första och enda förlusten man har på bortaplan sen juni månad. Nu möter man ett riktigt bra hemmalag så det går inte att tro att det går av sig själv, men med den offensiven man besitter så kan man mycket väl kunna ta alla tre poängen ikväll. Nyförvärvet Matheus Pereira är i grym form, portugisen har hittills gjort fyra mål och grymma sju assister på tretton matcher.Nya tränaren Slaven Bilic har verkligen fått till truppen att spela en riktigt positiv anfallsfotboll som kan räcka hela vägen, kanske utan kval denna säsong. Nu har man fyra raka segrar där man senast slog starka Bristol City hemma (4-1). På bortaplan är det inte lika offensivt men som sagt bara en förlust. S 9 V 6 O 2 F 1 M 12:5 P 20 , kan man ta en trea här så visar man verkligen att man är starka även när man möter just nu seriens bästa hemmalag. Inga skador att rapportera på truppen , vilket också är en fördel i en sådan här svår match.

Spelet blir ett boka spel trots starkt hemmalag

Detta blir en drabbning där tillfälligheterna kan avgöra, men lite som Liverpool så tycker jag att West Bromwich är så bra i serien att stolpe in hjälper även när man möter riktigt bra hemmalag som Preston. Jag skulle inte spela detta spel som ett vanligt spel trots att jag anser att West Bromwich är ett klart bättre lag. Om denna match skulle vara efter nyår så skulle jag vara helt säker på att Preston har rasat i tabellen och då skulle detta vara en riktigt bra tvåa. Nu är det ett svårt spel och därför sitter boka spelet perfekt. Jag bokar Preston till 3,60, den ökar dock hela tiden, men så länge den ligger under 4 är det ett riktigt bra spel. Vinst på x2 i matchen med detta boka spel. 

Spelförslaget:
Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Deepdale (Preston) / Spelstopp: 2/12 kl 20,45 / Insats 444 kr / Spel: Boka Preston/ Odds 3,60 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *