fbpx
Connect with us

Betfair Exchange spel – Botten mot toppen blir ett boka spel

Publicerad

on

När jag rekar efter november månads sista spel så hittar jag ett spel där spelarna blivit tokiga, detta ger oss alla möjligheter att fortsätta vår fina november månad och möjligheten att plocka in cash kan inte bli bättre. Jag klipper ett boka spel på Spelbörsen och ni vet vid detta laget att boka är det samma som att jag agrar bookmaker.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsBarnsley – Hull

Seriens sämsta lag måste börja vinna

Barnsley rosar inte marknaden för tillfälligt och när man tar emot Hull så placerar man sig sist i ligan S 18 V 1 O 6 F 11 M 18:37 P 9, att man har klara problem defensivt syns givetvis på raden, men det är inte bara där det saknas något, även framåt är det skralt. På de fem senaste matcherna har man bara skrapat ihop en poäng och det var mot Bristol City hemma (2-2) vilket inte är fy skam då City faktiskt tillhör topplagen. I veckan så gjorde man en riktigt bra match mot Middlesbrough borta, där man överraskande bara släppte in ett mål (0-1). Det är givetvis hemma man måste göra det och här har man också på de fem senaste tre kryss och två förluster. Så det borde kanske vara dags för det formsvaga hemmalaget att klippa en trea i dagens match? Men bara nio poäng skrämmer inte ens jultomten en mörk novemberdag. Inga skador i truppen är rapporterade nu på lördagsförmiddagen, vilket också ska ses som positivt tillsammans med att man har hemmaplan.

Hull börjar få till det, men är inte bra bakåt

Hull är riktigt bra framåt, men man släpper också in alldeles för många mål för att kunna tillhöra den absoluta toppen som det ser ut just nu. En nionde plats har man inför mötet med seriens sämsta lag. S 18 V 7 O 5 F 6 M 29:23 P 26, på de fem senaste har man dock bara en förlust och den kom mot starka West Bromwich hemma (0-1), annars har man tre segrar och ett kryss. På bortaplan är man otroligt bra, här har man faktiskt bara två förluster S 8 V 3 O 3 F 2 M 13:10 P 12, men det är fortfarande för många insläppta som jag skrev i början. I veckomatchen slog man Preston hemma (4-0) vilket var ett grymt bra resultat som man tar med sig in i denna lördagsmatch. Kan man fortsätta med det offensiva biten som mot Preston och samtidigt hålla tätt bakåt så ska detta kunna bli en bra bortamatch. Lite småskavanker har man på några spelare, men inget som sticker ut.

Spelförslaget blir ett boka då hemmaplan är fördel

Skulle Hull spela hemma så är detta en match som skulle backas alla dagar i veckan, som det ser ut nu. Men nu är det bortaplan och Barnsley är givetvis desperata och vill plocka in minst en poäng i det prekära läge som man är i. Jag tycker boka spelet på Barnsley sitter perfekt i denna match och till 3 gånger pengarna är det taget. Visst är det en svår bortamatch för Hull och man kan vara lite kaxiga efter att slagit Preston hemma, men om man tar på sig rätt inställning så ska man klara minst en poäng. Vinst pengar in vid kryss eller Hull seger då vi agerar bookmaker.

Spelförslaget:
Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Oakwell (Barnsley) / Spelstopp: 30/11 kl 16,00 / Insats 666 kr / Spel: Boka Barnsley / Odds 3,00 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen