Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 1/11: Hoffenheim är storfavoriter – jag bokar!

Toppen mot botten, men mycket skador i hemmalaget kan stjälpa storfavoriten!

Jag har under oktober månad lagt ett antal backa spel på Betfair Exchange, alltså spel som är ett helt vanligt vinna spel på ett lag eller övriga odds som en spelare. Dessa visar sig vanskliga och då min strategi tidigare varit att boka kommer jag fortsätta på den inslagna vägen. Även om det kommer vara dyrt i vissa lägen så kommer jag lägga fokus att i fortsättningen boka mina spel. Jag anser att vara bookmaker på Spelbörsen är det ultimata spelet och har den största fördelen för att i långa loppet vara en vinnare. Idag bokar jag två spel på samma match.

Ett mycket formstarkt Hoffenheim skall inte ha några större problem med Paderborn på hemmaplan. Men skador oroar det formstarka hemmalaget. Jag hittar två bra boka spel på Betfair Exchange i denna match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsHoffenheim i bra slagläge!

Hoffenheim hade en riktigt tuff inledning på säsongen, men nu har man verkligen vänt denna och imponera efter fyra raka vinster, där en är i cupen och tre i ligaspelet. Man har bland annat slagit Bayern München på bortaplan (1-2). En riktigt skön seger vilket visar att man kan börja klättringen mot topplagen i serien och att man är att räkna med framöver. Efter detta har man vunnit mot. Schalke hemma (2-0), Hertha Berlin borta (2-3) i serien. När man nu tar emot Paderborn på hemmaplan så borde det inte vara några problem att springa hem en enkel trea! Men som ni vet det finns aldrig några enkla matcher i fotboll, matchen ska spelas och det är först när det är helt slut vi vet resultatet. Hoffenheim har massor av spelare som är tveksamma till spel så det kan oroa till viss mån. Hoffenheim placerar sig just nu på en tionde plats, vilket är alldeles för dåligt för detta lag. S 9 V4 O 2 F 3 M 11:13 P 14, nu måste det till en fortsatt uppryckning och jag ser stora möjligheter till detta ikväll. Här ska fjärde raka i serien komma – i alla fall de flesta kvällar.

Paderborn har det tufft!

Paderborn som är nykomlingen i Bundesliga och har endast mäktat med en seger och en oavgjord hittills i serien, resterande matcher är förluster S 9 V 1 O 1 F 7 M 11:22 P 4. Det skall dock tilläggas att vinsten kom senast mot Düsseldorf på hemmaplan (2-0). En fin match från jumbon, som äntligen fick jubla över tre mycket viktiga poäng. Nu väntar Hoffenheim, Dortmund och Leipzig kommande matcherna för laget och det är väl inte mer än rättvist att tro att man fortsätter komma ligga sist i tabellen även efter dessa matcher! Att vaa nykomligen är inte lätt

Speltipset från mig är två till antalet i denna match!

Hoffenheim på bortaplan blir ingen lätt historia och det skall mycket till om Paderborn tar säsongens andra seger här. Jag ser inte möjligheterna till detta, men som jag skrev i texten så kommer jag boka Paderborn och på så sätt dubbla mina pengar även på ett kryss i matchen. jag ser detta spel som riktigt bra, då jag inte anser att Paderborn ska ta alla tre poängen.

Jag kommer också boka ett Asien Paderborn +1, vilket betyder att jag vinner om Hoffenheim vinner med mer än ett mål, vid endast ett måls seger för Hoffenheim så får jag pengarna tillbaka.

Spel 1:
Liga: Bundesliga / Land: Tyskland / Spelplats: Wirsol Rhein-Neckar Arena (Sinsheim) / Spelstopp: 1/11 kl 20,30 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Paderborn = vinst vid 1x / Odds 7,20 / Spelbolag: Betfair Exchange 

Spel 2:
Liga: Bundesliga / Land: Tyskland / Spelplats: Wirsol Rhein-Neckar Arena (Sinsheim) / Spelstopp: 1/11 kl 20,30 / Insats 1000 kr / Spel: Boka Paderborn Asien + 1 / Odds 2,43 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titta även på

Close