fbpx
Connect with us

SPELTIPS 20/10 inför Falkenberg- AIK. En måste match för båda lagen!

Publicerad

on

Vi går in i ett sista ryck när det gäller allsvenskan, det är olidligt spännande både i toppen och botten. AIK har stora skadebekymmer inför helgens match mot Falkenberg. Hela fem spelare är osäkra till spel efter fredagens träning. Ett skadedrabbat AIK med sin defensiva spelstil, ska trots detta kunna åka tillbaka till Solna med poäng i bagaget! Jag hittar mitt spel som vanligt på Betfair Exchange, sidan för oss spelare mot spelare.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörsFalkenberg nu sist i tabellen, behöver poäng ikväll.

När Falkenberg trampar in på en blöt, seg hemmamatta i höstrusket, skulle det kunna vara nådastöten för laget i årets allsvenska. Med endast tre omgångar kvar parkerar man sig sist i ligan efter att AFC överraskande slog Sundsvall under fredagen. Nu ska man göra ett tappert försök att klippa en trea mot toppjagande AIK, som måste vinna dagens drabbning. S 27 V 4 O 7 F 16 M 20:55 P 19, det är bara att inse att Falkenberg är för dåliga för att spela i allsvenskan 2019, men trots detta finns det hopp, då AFC har 19 poäng och Sundsvall 20 poäng och urusla Kalmar 23 poäng, hoppet är det sista som överger laget. Man har dessutom denna match som hängmatch. Kvar efter AIK har man Kalmar borta och AFC hemma, men andra ord man har det fortfarande i egna händer om man skulle förlora i dagens match, man kan fortfarande nå åtminstone en kvalplats. Men det skulle givetvis betyda mycket om man kunde ta en poäng idag. Laget har inte vunnit sen 21 september då man slog ett krisande Östersund hemma (1-0), efter det har det blivit förlust borta mot Djurgården (1-0) hemma mot Norrköping (0-2) och innan landslagsuppehållet borta mor Elfsborg (4-0).

AIK vinna eller försvinna!

AIK:s första match efter landslagsuppehållet är nu mot Falkenberg. Under veckan har det rapporterats att Rasmus Lindkvist, Per Karlsson, Oscar Linnér, Robert Lundström och Nabil Bahoui inte har tränat fullt ut med laget. alla har blivit skadade under landslagsuppehållet. AIK ligger på en fjärdeplats i allsvenskan med lika många poäng som trean Hammarby. Tre poäng före ligger Malmö FF och Djurgården. Idag möter MFF ett riktigt bra Hammarby och med massor av skador för bortalaget kan det mycket väl bli en fin trea för Bajen. Detta gör givetvis att AIK är extra taggade att plocka med sig alla tre poängen hem till Solna. Laget får mycket kritik inom det egna ledet att man spelar skittråkig fotboll och bara spelar defensivt, men det är vinst fotboll och det är det topp fotboll går ut på, laget är faktiskt med och jagar om guldet så sluta gnäll alla AIK:are. S 27 V 17 O 5 F 5 V 40:20 P 56, är raden och så tokigt är det ju absolut inte. Med seger idag och rätt resultat i de andra matcherna så kan det bli en riktigt trevlig avslutning för Solna laget, dock det krävs nästa en trea mot Falkenberg för att man ska vara med ända in i kaklet. Den enda smolken i bägaren de fem senaste är förlusten mot Bajen borta (2-1), annars har det blivit tre vinster och ett kryss i dessa matcher.AIK avslutar de två sista matcherna mot Malmö FF borta och Sundsvall hemma.

Spelförslaget blir ett riktigt bra backa spel!

AIK måste vinna dagens match för att fortsätta ha chans till guldet och till Europaspel. Samtidigt måste Falkenberg ta poäng för att ge sig den bästa möjligheten till att få hänga kvar. AIK med massor av skador är trots detta ett bättre lag och får man hål på Falkenberg så är man experter på att hålla motståndarna borta från målprotokollet. Jag tror AIK klarar detta trots skador och kanske en sliten Sebastian Larsson, jag spelar en rak tvåa och får riktigt bra betalt för detta spel

Liga: Allsvenskan / Land: Sverige / Spelplats: Falcon Alkoholfri Arena (Falkenberg) / Spelstopp: 20/10 kl 15,00 / Insats 1000 kr / Spel: Backa AIK = vinst vid 2:a / Odds 1,80 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen