Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELTIPS 19/10 Inför Västerås SK – Mjällby

Ett taggat Mjällby vill plocka tre poäng i Västerås, men kan få det svårt mot ett desperat hemmalag. Hittar ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange

Det börjar verkligen dra ihop sig i superettan, ska underdogs laget Mjällby verkligen klara av att hålla sin första plats i tre omgångar till, vilket vore ett lika stort under som om Raoul Wallenberg skulle komma tillbaka. Laget är en straffspark från Allsvenskan, kan man verkligen hålla hela vägen! Som vanligt lägger jag spelet på den alldeles utmärkta sidan Betfair Exchange. Varför kan ni läsa om ni klickar på länken.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs


Västerås SK – Mjällby AIF

Mjällby en straffspark från Allsvenskan!

När det är endast tre omgångar kvar av allsvenskan, så ligger Mjällby åter etta, detta kan det inte varit någon som trott när serien började! Med rätt resultat denna helg så kan Mjällby vara klara för allsvenskan 2020. Det vore ett lika stort under som om att se Falkenberg vinna allsvenskan detta århundrade, alltså en jätteskräll. Men  först måste man göra jobbet mot Västerås och det kan bli en fallgrop om man inte ser upp. Undertecknad har haft fel så många gånger om laget från Blekinge och nu börjar även jag tro på ett under. Efter två tunga förluster mot Brommapojkarna och Degerfors, trodde jag att nu har de lekt klart, men man har vänt på skutan igen och i de tre senaste matcherna har laget visat att formen är tillbaka. Trelleborg borta (0-3) Jönköping borta (0-0) och senast seger hemma mot Öster hemma (3-2). Nu kommer man till Solid park Arena för att ta sig ett steg närmare allsvenskan och kanske redan bli klara denna helg för spel i högsta serien 2020!

1. Mjällby 52 poäng 2. Varberg 50 poäng 3. Jönköping 48 poäng  4. Brage 48 poäng          5. Degerfors 44 poäng  6. Örgryte 43 poäng  7. Dalkurd  43 poäng

Viktor pengar hjälper inte ett Västerås i kris!

Västerås har ännu en gång floppat trots sina miljoner från Viktor försäljningen och med sparkad tränare gör man av med pengarna lika snabbt som svetsar ministern kastar ut bidrag till utsatta i hela världen. Västerås får se upp, det finns risk att man får bita i det sura äpplet och kanske kvala sig kvar- ja det kan även gå så illa att man får kliva direkt ner om man inte börjar ta poäng. Tre raka torskar har det blivit med nya tränaren och sist en förnedrande förlust borta mot Varberg (0-4). Hur man ska kunna stå emot ett fruktansvärt starkt, taggat Mjällby, kan jag inte förstå ens i min vildaste fantasi. Men bollen är rund även i Västerås.

12. Västerås SK 30 poäng 13. IK Frej 26 poäng  14. Syrianska FC 25 poäng                               15. Brommapojkarna 23 poäng  16. Öster 23 poäng.

Spelförslaget går i Gul favör!

Detta är egentligen ett riktigt grymt backa spel till hela 2,20 gånger pengarna, men jag är fortfarande lite osäker på Mjällby, jag tycker de överpresterar och har gått på överskottsenergi från minkfarmarnas mink spillning. Nu har det varit uppehåll, har man verkligen kunnat konservera formen så som man borde, eller börjar det bli lite hybris i klubben! Västerås är desperata, det är så mycket pengar som står på spel inför nästa säsong, att åka ur superettan skulle kunna få förordande konsekvenser trots att man har Viktor pengar. Jag ser dock inte att Västerås kommer vinna matchen, men man kan ta en poäng och på så sätt sätta käppar i hjulet för Mjällby, samtidigt som man själv ger sig en lite fördel i bottenstriden.

✅  Mitt spel blir ett boka spel på Västerås till 3,55 i skrivande stund, vilket betyder att jag dubblar min insats vid ett kryss eller Mjällby seger.

Liga: Superettan / Land: Sverige / Spelplats: Solid Park Arena (Västerås) / Spelstopp: 19/10 kl 16,00 / Insats 800 kr / Spel: Boka Västerås = vinst vid x2 / Odds 3,55 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *