fbpx
Connect with us

SPELTIPS 3/11 inför Crystal Palace – Leicester ”kanon” odds på boka!

Publicerad

on

Två lag i kanonform gör upp om tre poäng när Crystal Palace – Leicester möts under söndagen. Jag har ett riktigt bra boka spel på Betfair Exchange i en drabbning som kan bli riktigt spännande! Glöm inte ta del av mina två andra boka spel som ligger ute sedan tidigare på Bettingpanelen och på vår WhatsApp grupp.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör  också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna.

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs


Crystal Palace går riktigt bra i årets PL!

Crystal Palace är inför söndagsdrabbningen mot Leicester på en nionde plats i tabellen med endast två poäng upp till Arsenal S 10 V 4 O 3 F 3 M 10:12 P 15. Man har skaffat sig ett ungt hungrigt gäng som faktiskt i sina bästa stunder spelar en riktigt trevlig fotboll, det ska bli intressant att se om man kan placera sig bättre än den fina 12:e plats man tog förra året. Nu tar man emot ett Leicester som är i en grym form, detta kan bli en drabbning som kan bli hur jämn som helst. Det borde vara fördel Crystal Palace då man har hemmaplan, men det är inget dåligt motstånd som ställer upp sig på andra sidan i denna match. Crystal Palace spelade senast oavgjort mot Arsenal (2-2) på bortaplan, då låg man under med två bollar, men vände till ett oavgjort resultat. laget har bara en förlust på de fem senaste matcherna, den kom mot Manchester City hemma (0-2). Det är för dagen ett riktigt imponerande Crystal Palace som kommer slita för tre poäng i denna match.

Leicester är lika bra just nu som när man vann PL!

Leicester ligger på en fjärde plats i ligan bakom Liverpool, Manchester City och Chelsea S 10 V 6 O 2 F 2 M 25:8 P 20, men då har man denna match mot Crystal Palace borta som en hängmatch efter lördagens omgång i PL. Laget har spottat in mål och man har faktiskt lika många som Liverpool och Chelsea som har en match mer spelad, man har dessutom släppt in minst mål i hela Premier League tillsammans med Sheffield United som bara släppt in åtta mål. Brendan Rodgers gör ett riktigt bra jobb och det andas optimismen i hela klubben igen efter förra årets tragiska olycka. Leicesters offensiv är i storform och man öser in mål för tillfället. Det undgick ingen när man krossade Southampton borta (9-0) i senaste omgången. Jamie Vardy stod för hattrick i matchen och har nu gjort sex mål på fyra ligamatcher. Leicester har gjort hela tjugofyra mål på sina sex senaste matcher. Det kommer bli en riktigt trevlig drabbning under söndagen och förhoppningsvis blir det två lag som vill framåt.

Speltipset, blir ett riktigt bra boka spel.

Det kommer bli en drabbning där bägge lagen kommer vilja fortsätta sin fina trend och det kan bli ett målkalas, men det kan också bli en tillknäppt historia, det är just nu två topplag som möter varandra. Crystal Palace har klar fördel av hemmaplan. Jag anser dock att Leicester har det starkare laget på pappret och man kan absolut ta alla tre pinnarna. Man bör åtminstone ta en poäng med sig hem och detta gör att mitt boka Crystal Palace blir ett riktigt bra spel till bra odds. 

Spelförslaget:
Liga: Premier League / Land: England / Spelplats: Selhurst Park (London) / Spelstopp: 3/11 kl 15,00 / Insats 400 kr / Spel: Boka Crystal Palace = vinst vid x2 / Odds 3,50 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen