Alla SpeltipsBettingpanelenUncategorized

SPELTIPS 16/11: En grym dubbel spelas utanför all EM kval till över tre gånger pengarna.

ENGELSKA LEAGUE ONE BRYTER AV TRISTA EM KVAL MATCHER.

Vi går in i en vecka med EM kval, det betyder att alla de bästa ligorna får ett tråkigt avbrott. Jag hittar två bra spel till på lördag utanför EM kvalet. Matcherna spelas båda i Engelska League One där jag spelar två singlar och bakar även ihop dessa till en fin dubbel, till utmärkta 3,01 på MR Green, som dessutom har ett fantastiskt erbjudande för alla nya kunder utan omsättningskrav. Med denna kampanj så dubblar du din vinst upp till 5000 kronor. Hur ni ta del av denna kampanj ser ni efter min rek.

Mina spel presenteras som två olika rekar och sen läggs dessa ihop till en dubbel.


Rotherham – Accrington

Ett dåligt hemmalag måste börja prestera.

Rotherham går som ett ett japanskt snabbtåg utan solkurvor – ja det vill säga på bortaplan. På hemmaplan är man iskalla och går emot all normal statistik att hemmaplan är den viktigaste delen i fotboll på högre nivå. På bortaplan är man näst bäst i serien S 8 V 5 O 1 F 2 M 12:6 P 16, att jämföra med hur dåligt man spelar på hemmaborgen S 7 V 2 O 2 F 3 M 12:7 P 8, så är det ett stort utropstecken som man kan undra över. Med denna rad hemma, placerar man sig endast på nittonde plats av tjugotre lag, när det gäller hemmastatistiken.Trots den mediokra raden och tack vare den fina bortastatistiken så har man i skrivande stund en tionde plats i serien 15 S 7 V 3 O 5 M 24:13 P 24.  Det är ett tätt jobbande lag som bara släppt in tretton mål totalt, det är näst minst i hela serien och det är faktiskt bara nio poäng upp till ledande Ipswich på trettiotre poäng. Kan man börja prestera hemma som man gör borta så kommer laget att snabbt avancera upp i tabelltoppen. I senaste omgången krossade man Gillingham FC borta (0-3), men matchen innan förlorade man mot tvåan Wycombe hemma (0-1)  och innan dess så vann man åter borta mot ettan Ipswich (0-2) för att ha förlorat hemma mot Oxford förre denna match (1-2), jag hoppas ni ser mönstret, förlust hemma vinst borta. Nu ska vi tänka på att hemmaförlusterna i de senaste omgångarna kommer mot toppfyra lag och det är inte illa att vinna borta mot ettan Ipswich. Nu möter man ett lag som parkerar sig på nedre halvan av tabellen och det borde verkligen var på sin plats att plocka alla tre poängen inför hemmafansen på Aesseal New York Stadium!

Bortalaget läcker som en pasta sil.

Accrington har precis samma problem som hemmalaget, dock har man problem både borta och hemma. På bortaplan har man bara vunnit en match i år S 9 V 1 O 4 F 4 M 7:15 P 7 och det borgar inte för att man ska kunna vara med på övre halvan när vi gör säsongsavslutning 2020. När man sen inte är bättre hemma så får man givetvis problem. Man har släppt in alldeles för många mål för att kunna hävda sig med de bästa S 16 V 3 O 6 F 7 M 17:26 P 15, när man sen kryssar så tappar man givetvis två poäng varje gång, detta sker alldeles för ofta. Man blandar och ger, de fem senaste har varit ömsom vin ömsom vatten. När man slår Ipswich hemma (2-0) så ska man ha respekt för laget, samtidigt så har man också förlorat hemma mot Gillingham FC (0-1) som placerar sig på en sextonde plats och senaste kryssade man mot topplaget Coventry borta (0-0) men då fick Coventry ett rött kort och spelade med en man mindre i tjugotre minuter. Inget lag för övre halvan som det ser ut just nu!

Spelförslaget har en tydlig tanke.

Nu kommer Accrington till en bortamatch stärkt av krysset mot Coventry, samtidigt så möter man ett lag som är horribelt dåliga hemma, kan detta vara en poäng som man ska ta och fortsätta bygga på sitt självförtroende! Nä det kan jag inte tänka mig, jag ser detta som en säker seger för Rotherham till fina 1,73. Spiken är baserad på att man måste börja vinna hemma och att man är riktigt solida bakåt. Får man väl hål på bortalaget så kommer detta bli som en promenad i ett vattenbryn någonstans i ett soligt varmt land, utan bekymmer.

Spelförslaget:
Liga: League One / Land: England / Spelplats: Aesseal New York Stadium (Rotherham) / Spelstopp: 16/11 kl 16,00 / Insats 800 kr / Spel: 1:a / Odds 1,73  / Spelbolag: MR GREEN

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN OCH TA DEL AV EN GRYM KAMPANJ OMSÄTTNINGSFRITT HOS MR GREEN. SÄTT IN MINST 200 KRONOR OCH SÄTT PÅ MIN DUBBEL ELLER MINA SINGLAR VINNER DU SÅ DUBBLAR MR GREEN DIN VINST ÄNDÅ UPP TILL 5000 KRONOR.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET.

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

 

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *