Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELTIPS 16/11: En riktigt bra spik bildar andra delen i en dubbel till över 3 gånger pengarna.

Här kommer match två som bildar en dubbel till över tre gånger pengarna

Vi går in i min andra match i den dubbel som är två singlar och som också bildar en dubbel.

Matcherna spelas båda i Engelska League One där jag spelar två singlar och bakar även ihop dessa till en fin dubbel, till utmärkta 3,01 på MR Green, som dessutom har ett fantastiskt erbjudande för alla nya kunder utan omsättningskrav. Med denna kampanj så dubblar du din vinst upp till 5000 kronor. Hur ni ta del av denna kampanj ser ni efter min rek. Spelar ni 300 kronor och dubbeln går in då får ni inte 903 kronor i vinst utan 1806 kronor utan omsättningskrav.

Mina spel presenteras som två olika rekar och tidigare rek var Rotherham – Accrington där jag såg Rotherham som en riktigt bra spik, nu kommer nästa spel som också sen läggs ihop till en riktigt bra dubbel under lördagen tillsammans med föregående rek.


Blackpool – AFC Wimbledon

Blackpool kryssar för mycket.

Ett starkt hemmalag som har problem med försvaret, har vi hört det tidigare! När Blackburn tar emot Wimbledon på hemmaarenan Bloomfield Road så är det inget lag som verkligen övertygar på hemmaplan, men man har bara två förluster på åtta spelade hemma, att man läcker rejält bakåt är ju inget bra tecken, dock gör man fler mål än man släpper in vilket kan ha sin fördel. S 8 V 4 O 2 F 2 M 13:12 P 14. Att släppa in tolv mål på åtta hemmamatcher övertygar inte mig som spelare, men tittar man på helheten så ser det absolut inte så dåligt ut som det låter. S 16 V6 O 7 F 3 M 22:19 P 25, man har bara förlorat tre matcher än så länge och det gör att man har en placering som åtta inför helgens match. Dock för många kryss för att man ska vara helt nöjda, samt många insläppta även totalt har det blivit. Nu tog man en seger i förra omgången när man slog starka trean Peterborough hemma (4-3), detta visar att det inte är fel på de offensiva kvalitéer som laget besitter, men att man måste jobba hårdare med de defensiva som verkligen är öppna spjäll. På de fem senaste har man bra förlorat en match, så det är med bra självförtroende man tar sig an helgens utmaning.

Wimbledon är utan kvalité på bortaplan.

S 8 V1 O0 F7 M 11:16 P 3 är raden för motståndarna till Blackpool i helgen, ett borta facit som placerar laget näst sist av alla bortalag, visst gör Wimbledon många mål, men man släpper in fler och detta är ett tecken på ett lag i kris. S 16 V 3 O 4 F 9 M 20:26 P 13, är helheten när man adderar med bortaspelet. Laget hade tre raka segrar mot lag på nedre halvan på de senaste fem, men sen blev det en förlust mot Burton borta (1-0), dock så studsade man tillbaka direkt i helgen när man spelade kryss mot sjuttonde placerade Lincoln (1-1). Nu står man för ännu ett bortamöte och denna gång mot ett lag som har full fart framåt och öppna spjäll bakåt.

Spelet sitter på Blackpool seger.

Det är ett sargat bortalag som har klara problem på bortaplan och även om man på de fem senaste bara har en förlust så blir det en tuff match mot ett hemmalag som kör all in framåt. Blackpool med endast tre förluster på sexton spelade matcher och häng på toppen kommer med enormt självförtroende efter att senast slagit Peterborough. Nu tar man ännu en seger mot ett lag som bara tagit tre poäng på bortaplan och till otroligt fina 1,74 blir detta kronan som läggs till i min dubbel. Här kommer hemmaplan absolut vara avgörande för en trea till Blackpool och man är dessutom det klart bättre laget i alla lagdelar för tillfälligt.

Spelförslaget:
Liga: League One / Land: England / Spelplats: Bloomfield Road (Blackpool) / Spelstopp: 16/11 kl 16,00 / Insats 800 kr / Spel: 1:a / Odds 1,74  / Spelbolag: MR GREEN 

Spelförslaget dubbel:
Liga: League One / Land: England /  Spelstopp: 16/11 kl 16,00 / Insats 500 kr / Spel: Dubbel Blackpool – AFC Wimbledon 1:a och Rotherham – Accrington 1:a / Odds 3.01 / Spelbolag: MR GREEN 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN OCH TA DEL AV EN GRYM KAMPANJ OMSÄTTNINGSFRITT HOS MR GREEN. SÄTT IN MINST 200 KRONOR OCH SÄTT PÅ MIN DUBBEL ELLER MINA SINGLAR VINNER DU SÅ DUBBLAR MR GREEN DIN VINST ÄNDÅ UPP TILL 5000 KRONOR.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET.

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig”

 

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *