Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

LÖRDAGENS BÄSTA BOKA SPEL; Milan har mycket att spela för, poäng tas borta!

Igår gick vi in i vinnarcirkeln igen, två bra rekar satt som ett smäck och pengarna inför helgen kom in som de skulle göra. Union Berlin gjorde jobbet hemma, när jag backa spelet = spelare på Betfair Exchange och nu är man verkligen på väg att ta sig hela vägen upp till högsta Bundesliga. Även mitt snabbspel på Bettingpanelen med danska Midtjylland som boka = bookmaker satt enkelt och otroligt bra pengar på ett boka spel blev det.

Nu är det lördag och jag hittar många bra spel, men jag börjar med att vända mig till Italienska ligan, där jag tittar närmare på matchen med AC Milan på bortaplan.

SPELFÖRSLAGET

Liga: Serie A / Land: Italien / Spelplats: Stadio Marc’Antonio Bentegodi (Verona) / Spelstopp: 9/3 kl 20,29 / Insats 1000 kr / Odds= 7,2 boka 1000 kr / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Chievo ska vinna matchen. Jag vinner 1000 kr om Milan vinner eller spelar kryss. Jag förlorar spelet om Chevio vinner, då förlorar jag oddset x insatsen – insatsen = 6200 kronor.

Chevio – AC Milan

Chievo, går skitdåligt och har en klar sista plats i ligan, det är hela tolv poäng upp för att kunna klara kontraktet, men andra ord, det är så kört det kan bli! Med tolv omgångar kvar har Chievo redan tappat greppet med resterande bottenlag, närmast hittas Frosinone som ligger hela sju poäng framför. Så med störst sannolikhet befinner sig klubben i Serie B nästa säsong, men man vet aldrig vad som händer i fotboll!

Hemmalaget har endast lyckats vinna en sina tjugosex ligamatcher, ett bedrövligt facit. Laget står på tio poäng på grund av många oavgjorda matcher. Det har alltså blivit femton förluster i ligaspelet den här säsongen. Men egentligen har Chievo spelat in tretton poäng. Under 2018 meddelade det italienska förbundet att Chievo är skyldiga till bokföringsbrott. Därmed straffades klubben genom tre poängs avdrag, man tvingades också till dryga böter (två miljoner). Laget har en otroligt svag spelartrupp för att tillhöra Serie A. Chievo har förlorat fem av sina sju senaste ligamatcher, hemma har man bara vunnit en match S 13 V 1 O 5 F 7 F M 11:24 P 8, morgondagens match är storklubben Milan självklara favoriter och ska i princip jogga hem tre poäng.

AC Milan, ser bra ut, Det ska dock sägas att ligan inte håller lika hög klass som den brukar göra, flera lag har faktiskt underpresterat och det gör väl lite att Milan faktiskt ligger på en CL plats just nu. Märk väl att AC Milan bara vunnit hälften av sina matcher. Det säger ändå en del. Men det har sett betydligt bättre ut sista veckorna, just nu är det fyra poäng ner till missad CL-plats. Men det är hungriga vargar som jagar bakom, Inter som har den sista CL platsen är bara en poäng efter och Roma är fyra poäng efter och vill givetvis ta platsen som ger CL.

Det mesta talar verkligen för Milan. Det är ett bättre lag vilket inte minst tabellen vittnar om S 26 V 13 O 9 F 4 M 39:22 P 48, dessutom har man mycket mer att spela för. Formen är väldigt bra sedan Piatek klev in i startelvan och fick ordning på lagets offensiv. AC Milan har vunnit 21 av 24 matcher mot Chievo, detta har förvisso ingen betydelse, det är nu det gäller och inte vad som hände igår eller förgår. På bortaplan har man de fem senaste ingen förlust. två segrar och tre oavgjorda med 6-2 i målskillnad. Totalt borta är tabellraden S12 V4 O6 F2 M 16:10 P 18. Det lär inte bli en förlust ikväll, så tvåan i förlustraden kommer vara intakt. Att tänka på, jag spelar som bookmaker på Betfair Exchange vilket ger mig pengar in både vid kryss och Milan seger.

Milan joggar hem kvällens bortamatch!

Varning för!

Det går verkligen inte att hitta några varningar för att Milan inte ska klara ett kryss eller en vinst i denna bortamatch, Som bookmaker känns detta spel fullständigt säkert, men det trodde jag även när Dortmund och Arsenal spelade senast.

BETFAIR EXCHANGE

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

 

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *