fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

DAGENS BÄSTA SPEL: Som backa = spelare på Betfair Exchange i tyska andra ligan, ett “BOMB” säkert spel.

Äntligen fredag igen, det är faktiskt de dagar som jag har bäst utfall på mina spel. Under torsdagen så skämde Arsenal ut sig med att förlora mot Rennes och den taktiska floppen var katastrofal. Detta är inte bara för att jag förlorade min svit på sju raka matcher, utan mest att man som lag inte kan ställa om efter att dragit på sig ett rött kort inom loppet av sju minuter. Det borde inte vara så att man med en man mindre släpper in tre mål mot ett mittenlag i franska ligan, det är förbannat pinsamt.

Nu släpper vi Arsenal och ser till så att det rullar in pengar igen i helgen. Jag hittar ett kanonspel i Bundesliga 2, där underbara punk laget Union Berlin spelar hemma mot bottenlaget Ingolstadt. Ett spel som jag spelar som spelare denna gång på Betfair Exchange. Alltså jag backar Union Berlin i spelet, klicka på länken så får ni all information, hur det fungerar.

SPELFÖRSLAGET

Liga: Bundesliga 2 / Land: Tyskland / Spelplats: Stadion An der Alten Försterei (Berlin) / Spelstopp: 8/3 kl 18,29 / Insats 2500 kr / Odds= backa 1,98 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Backa = Spelare; jag tror att Union Berlin ska vinna matchen. Precis som ett vanligt spel, men med högre odds än de vanliga bettingbolagen.

UNION BERLIN – INGOLSTADT

Union Berlin, är laget från gamla Östtyskland som är folkets lag, det var Dynamo Berlin som var statens lag när muren fanns, med hjälp av polis och statlig inblandning gjorde de allt för att var Östtysklands starkaste fotbollslag. För att göra lite revolt mot staten så höll östra sidan av Berlin på Union Berlin, det var som punken på 80 – talet som ville visa att staten inte hade rätt. När muren föll så var det plötsligt Hertha Berlin som man konkurrerade om när det gällde publiken, de är det stora laget på den västra sidan. Nu är det inga problem mellan lagen utan båda har plats för sin enorma publik. Union Berlin är fortfarande folket lag, bara för några år sedan var det tusentals supportrar som gick man ur huset för att gratis hjälpa till att bygga om stadion. Nu är man på väg upp i finrummet, med en tillfällig tredje plats och just nu kvalplats till Bundesliga. Men det är bara tre poäng upp till storlaget Hamburger SV och bara fyra poäng till det ännu större laget FC Köln. man har dessutom bättre målskillnad än vad Hamburger SV har, så de ska känna sig jagade. Hemma är man enormt bra, ingen förlust än så länge, S 12 V 8 O 4 F 0 M 24:6 P 28 gör dem till seriens bästa hemmalag så här långt. Totalt har man bara förlorat två matcher under hela säsongen i ligan S 24 V 11 O 11 F 2 M 39:21 P 44 alltså båda på bortaplan. När man nu tar emot Ingolstadt ska det mycket till för att det ska bli första hemma förlusten och det ska mycket till i det läget som det är att de ens ska släppa till ett kryss. Är man osäker på att Union Berlin ska ta alla tre poängen finns det läge att Boka = bookmaker, den kommer absolut att sitta som ett smäck ikväll. Jag har fått så bra odds på att vara spelare så jag väljer denna sida. Jag tror så starkt på folket lag att jag inte behöver agera bookmaker.

“Punk laget” Union Berlin tar en säker trea hemma på Stadion An der Alten Försterei
inför en fantastik hemmapublik.

Ingolstadt, börjar faktiskt skärpa till sig lite efter att haft det riktigt tungt ett tag. Ja man har det fortfarande fruktansvärt tungt, med en sjuttonde placering är man näst sist i ligan S 24 V 4 O 7 F 13 M 24:40 P 19, detta räcker inte långt mot kvällens motståndare. Nu har man faktiskt höjt sig borta med två vinster och en oavgjord på de fem senaste, men i den totala bortastatistiken räcker man inte till S 11 V 2 O 3 F 6 M 10:21 P 9 . Ikväll får man inkassera ännu en förlust till de redan sex som man har på bortaplan. Man har bara tre poäng upp till säker mark, så hopp finns det fortfarande för laget. De poängen lär dock inte hämtas in ikväll när man går ut på den fruktade Stadion An der Alten Försterei inför en fanatisk och underbar hemmapublik.

VARNING FÖR!

Jag kan inte hitta någon riktig varning, men det kunde jag i för sig inte heller hitta i matchen Rennes – Arsenal, där ett rött kort gjorde så att matchen blev annorlunda. Nu tror jag att även med ett rött kort så kommer Union Berlin kunna klara av att hantera en seger mot Ingolstadt. Det blir självklart svårare, men det är just nu klasskillnader mellan lagen.

BETFAIR EXCHANGE

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

GENOM LÄNKEN NEDAN FÅR DU SOM NY SPELARE 2% ISTÄLLET FÖR 5% I KOMMISSION NÄR DU BLIR MEDLEM PÅ DEN BÄSTA SAJTEN FÖR OSS SPELARE!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

 

Tags

Relaterade artiklar